Europa League: Για την πρώτη νίκη με Καραμπάγκ ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Europa League: Για την πρώτη νίκη με Καραμπάγκ ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Καραμπάγκ (22:00 COSMOTE SPORT 2) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλει να μην… τριτώσει το κακό, στοχεύοντας στην πρώτη του νίκη, μετά τις ήττες από Ναντ και Φράιμπουργκ.

Ο Μαρσέλο βρίσκεται στη διάθεση του Μίτσελ για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι τη φετινή σεζόν. Μαζί του ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αλλά και ο Ουί Τζο Χουάνγκ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, όπως είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός προπονητής. Εκτός αποστολής βρίσκονται οι τραυματίας Αραμπί, Μπα και Ρέτσος, όπως και ο Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος αντικαταστάθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα από τον Πασχαλάκη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο.

"Θέλουμε και μπορούμε να νικήσουμε, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. πρώτα γιατί είμαστε ομάδα με πρεστίζ στην Ευρώπη. Δεύτερο γιατί έχω φιλοσοφία να νικάμε πάντα. Τα προβλήματά μας δεν σταματούν με τη νίκη. Σίγουρα πιστεύουμε ότι έγινε το πρώτο βήμα, θα ήταν λάθος να πιστεύουμε ότι έγιναν όλα, πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε", τόνισε ο Μίτσελ στη συν. Τύπου

Το πρόγραμμα (22:00)

Η βαθμολογία

1.Φράιμπουργκ    6

2.Καραμπάγκ         3

3.Ναντ                    3

4.Ολυμπιακός       0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News