Σοκ στο φινάλε για τον Ολυμπιακό, έχασε με 2-1 από τη Ναντ

Ποδόσφαιρο
Σοκ στο φινάλε για τον Ολυμπιακό, έχασε με 2-1 από τη Ναντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ στο φινάλε για τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, έδωσαν χώρους και δικαιώματα στη Ναντ, η οποία τους τιμώρησε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων (2-1) και η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν ξεκίνησε με ήττα την πορεία της στους ομίλους του Europa League!

Δεν έφταναν οι Βατσλίκ και Μπιέλ οι οποίοι ήταν και οι μοναδικοί που μπήκαν στο πνεύμα του αγώνα, ενώ ντεμπούτο με ενθαρρυντικά στοιχεία έκανε ο Μπόουλερ...

Η Ναντ είχε την κατοχή και εκμεταλλευόταν κάποια λάθη στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή των ερυθρόλευκων. Οι παίκτες το Κομπουαρέ πήραν το προβάδισμα στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο πάντα κινητικός Μπλας έβγαλε τον Μοχάμεντ απέναντι στον Βατσλίκ αριστερά την περιοχής, εκείνος πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να είναι ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, με τους ερυθρόλευκους να χάνουν την καλύτερή τους στιγμή στο πρώτο μέρος στο 39'. Ο Μπιέλ ντρίμπλαρε ωραία, μοίρασε στην περιοχή στον Άβιλα, ο οποίος σούταρε από τα δεξιά, όμως αστόχησε.

Στο δεύτερο μέρος οι ερυθρόλευκοι μπήκαν με διάθεση να κρατήσουν λίγο περισσότερο την μπάλα στα πόδια τους. Στο 50ο λεπτό ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπιέλ από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε πάνω στον Μουτουσαμί και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός πήρε αυτοπεποίθηση από το αυτογκόλ αυτό. Η Ναντ προσπαθούσε να φέρει την μπάλα στην περιοχή, όμως η άμυνα των ερυθρόλευκων έδινε μάχες. Στο 74' χρειάστηκαν τα χέρια του Βατσλίκ, ώστε να αποκρούσει μία κεφαλιά του Σισοκό. Στο 83ο λεπτό ο Γκεσάν βρήκε δίχτυα, ωστόσο στην αρχή της φάσης ο Μοχάμεντ ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε.

Στο 90+3' ωστόσο επικράτησε παγωμάρα για τους ερυθρόλευκους, με τον Γκεσάν να σκοράρει με το κεφάλι και να δίνει τη νίκη στους Γάλλους.

ΝΑΝΤ: Λαφόντ, Άπια, Γκριρότο, Παλουά, Γκεσάντ, Μπλας, Μουτουσαμί (69' Σισοκό), Κιριβέλα, Μερλάν, Μοσταφά Μοχάμεντ, Γκαναγκό (69' Σιμόν)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Σισέ, Ρέτσος, Μανωλάς, Άβιλα, Κούντε, Μπουχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ (86' Αραμπί), Μασούρας (60' Μπόουλερ), Ουί-Τζο (77' Αμπουμπακάρ Καμαρά)

* Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου είχαμε Φράιμπουργκ - Καραμπάγκ 2-1

*  Στην επόμενη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τη Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκης (15/9, 19:45), ενώ την ίδια ώρα η Καραμπάγκ θα υποδεχθεί στο Αζερμπαϊτζάν τη Ναντ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News