Το κύπελλο στην Άιντραχτ... μέσω ρώσικης ρουλέτας!

Ποδόσφαιρο
Το κύπελλο στην Άιντραχτ... μέσω ρώσικης ρουλέτας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο γήπεδο... του Ντουκαντάμ, εκεί που έγινε ο απίστευτος τελικός του Κυπέλλου Πρωταθλητριών 1986 (Σαντσέζ Πιθχουάν, Σεβίλλη) με το θρίαμβο της Στεάουα επί της Μπαρτσελόνα, Άιντραχτ και Ρέιντζερς κλήθηκαν χθες να αναδείξουν νικητή με την ίδια μέθοδο! Η νίκη οδηγούσε βέβαια στην κατάκτηση του Europa League μία ομάδα αουτσάιντερ για τη διοργάνωση. Και τελικά αυτή η ομάδα ήταν Άιντραχτ της Φρανκφούρτης που για να φτάσει μέχρι και τον τελικό και να πάρει το κύπελλο είχε αποκλείσει τη Μπαρτσελόνα!

Μετά από τραγικό λάθος της άμυνας της Άιντραχτ ο Τζο Αρίμπο στο 57ο λεπτό μπήκε στην περιοχή και άνοιξε το σκορ για τους Σκωτσέζους αλλά οι Γερμανοί "απάντησαν" και ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Μπορέ στο 69΄μετά από προσπάθεια του Κόστιτς. Το 1-1 ήταν το σκορ με το οποίο έληξε η κανονική διάρκεια του αγώνα αλλά και η παράταση και το παιχνίδι που ήταν κάτω του μετρίου ποιοτικά οδηγήθηκε στη "ρώσικη ρουλέτα"!

Εκεί που ο Τραπ απέκρουσε ένα πέναλτι (αυτό του Ράμσει) και ο σκόρερ της Άιντραχτ στην κανονική διάρκεια (Μπορέ) ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι και έστειλε το κύπελλο στη Φρανκφούρτη...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News