Ολυμπιακός: Ελπίζει στην πρωτιά μόνο με νίκη

Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός: Ελπίζει στην πρωτιά μόνο με νίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο τη νίκη ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Αντβέρπ εκτός έδρας στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και να ελπίζει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Νίκη και ελπίδα ή αλλιώς ένας δύσκολος αντίπαλος από το Τσάμπιονς Λιγκ… Ο Ολυμπιακός απόψε στην Αμβέρσα απέναντι στην ομάδα της πόλης αναζητεί μια νίκη για να ελπίζει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

Και λέμε «να ελπίζει» καθώς η ήττα του από τους Γερμανούς στο Καραϊσκάκη του έχει καταστήσει φαβορί για την πρώτη θέση. Εάν οι παίκτες της Αϊντραχτ σήμερα απέναντι στην Φενέρμπαχτσέ πάρουν τη νίκη ή έστω την ισοπαλία τότε θα έχουν κατοχυρώσει την πρώτη θέση του ομίλου. Στην περίπτωση ήττας, και νίκης του Ολυμπιακού, η ελληνική ομάδα θα είναι αυτή που θα παίρνει την πρωτιά.

Τι σημαίνει πρωτιά; Σημαίνει μια κλήρωση στους 8 της διοργάνωσης με ενδεχομένως καλύτερο αντίπαλο. Σε αντίθετη περίπτωση, οι ερυθρόλευκοι που με την νίκη στην προηγούμενη αγωνιστική απέναντι επί της Φενέρ έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, θα τεθούν αντιμέτωποι με μια από τις ομάδες που έρχονται από το Τσάμπιονς Λιγκ για την φάση των 16.

Αγωνιστικά ο Μαρτίνς φέρεται να έχει καταλήξει στο 4-3-3 με τον Παπασταθόπουλο να παίρνει και πάλι θέση βασικού, αφού πήρε ανάσες, και τους Μπουχαλάκη - Αγκιμπού να διεκδικούν μια θέση στην τριάδα της μεσαίας γραμμής. Εκτός αποστολής είναι οι Βαλμπουενά, σε αντίθεση με τον Καρμπόβνικ που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι διαθέσιμος.

Κάτω από την εστία θα είναι ο Βάτσλικ. Στο κέντρο της άμυνας ο Παπασταθόπουλος με τον Σισέ, ενώ στα άκρα οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ. Στη μεσαία γραμμή ο Αγκιμπού ή ο Μπουχαλάκης με τους Εμβιλά και Καμαρά και στην επίθεση οι Λόπες, Μασούρας στα άκρα με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:45 με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote sport 2.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News