Europa League: Η Άιντραχτ σόκαρε τον Ολυμπιακό στο 91'

Ποδόσφαιρο
Europa League: Η Άιντραχτ σόκαρε τον Ολυμπιακό στο 91'

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γερμανική ομάδα σκόραρε στις καθυστερήσεις και επικράτησε με 1-2 στο Καραϊσκάκη

Οδυνηρή ήττα με 1-2 υπέστη ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και μπήκε σε σοβαρές περιπέτειες αναφορικά με την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και προηγήθηκαν με τον Ελ Αραμπί στο 11’, είδαν τους Γερμανούς να ισοφαρίζουν άμεσα και τελικά με γκολ του Χόγκε στο 91ο λεπτό να κατακτούν τη νίκη με σκορ 1-2.

O Ολυμπιακός εκμηδένισε τις ελπίδες διεκδίκησης της 1ης θέσης, η οποία δίνει απευθείας εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League και ρεαλιστικός στόχος είναι η 2η (οδηγεί σε μπαράζ), που μπαίνει σε κίνδυνο πλέον.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Χάουγκε στο 90+2’, ενώ το 1-1 είχε διαμορφωθεί από το γκολ του Ελ Αραμπί στο 12’, τον οποίο έστειλε τον Μαροκινό στην πρώτη θέση της λίστας των σκόρερ των Πειραιωτών στην Ευρώπη. Η απάντηση, ωστόσο, δόθηκε στο 17’ με τον Καμάντα.

Φωνές για τη διαιτησία από τους «ερυθρόλευκους», καθώς με την αναμέτρηση στα ίσα, δεν αποβλήθηκε στο 29’ ο Μπάρκοκ για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Ρέαμπτσουκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (89' Κούντε), Μασούρας (83' Ρόνι Λόπες), Α. Καμαρά, Ονιεκούρου (71' Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί (83' Τικίνιο).

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (Ο. Γκλάσνερ): Τραπ, Τούτα, Χασέμπε, Εντικά, Τσάντλερ, Σο (82' Ιλσάνκερ), Γιάκιτς (78' Ρόντε), Μπάρκοκ (58' Τουρέ), Καμάντα, Μπορέ (78' Χάουγκε), Λάμερς (58' Λίντστορμ).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αντβέρπ – Φενέρμπαχτσε

Ολυμπιακός – Αϊντραχτ Φρ. 1-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Αϊντραχτ Φρ.       7-3   10

2. Ολυμπιακός       7-6    6

3. Φενέρμπαχτσε   3-6    2

4. Αντβέρπ              3-5    1

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (25/11)

Αϊντραχτ Φρ. - Αντβέρπ

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News