Europa League: Με Άιντραχτ, Φενέρ και Αντβέρπ ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Europa League: Με Άιντραχτ, Φενέρ και Αντβέρπ ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν αρκετά δύσκολο έργο στους ομίλους της διοργάνωσης

Δεν έκανε το χατίρι η κληρωτίδα του Europa League για τον Ολυμπιακό και οι αντίπαλοι που προέκυψαν είναι δυνατά ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν αρκετά δύσκολο έργο στους ομίλους της διοργάνωσης, καθώς θα τεθούν αντιμέτωποι με τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φενέρμπαχτσε και Αντβέρπ.

Η γερμανική ομάδα ήταν η πιο απευκταία αντίπαλος από το 2ο γκρουπ δυναμικότητας (μαζί με τη Λέστερ), ο τουρκικός σύλλογος (στον οποίο αγωνίζεται ο Δημήτρης Πέλκας) είναι πάντα ομάδα με φιλοδοξίες και ισχυρή έδρα, ενώ η Αντβέρπ πέτυχε μεγάλη ανατροπή στα πλέι-οφ επί της Ομόνοιας για να βρεθεί στους ομίλους και έχει στις τάξεις της τον Ράτζα Ναϊνγκολάν.

Όπως έχει αποφασίσει η UEFA, στο ανανεωμένο Europa League o πρώτος του ομίλου προκρίνεται απευθείας, ενώ οι δεύτεροι παίζουν διπλά νοκ-άουτ ματς με τους τρίτους του Champions League για να προκύψουν οι άλλες οκτώ ομάδες της φάσης των «16».

Αντιστοίχως οι τρίτοι των ομίλων του Europa League θα παίξουν διπλά νοκ-άουτ παιχνίδια με τους δεύτερους των ομίλων του Conference για μια θέση στους «16» της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League στις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ η τελευταία αγωνιστική έχει οριστεί στις 9 Δεκεμβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News