Με Παπασταθόπουλο ο Ολυμπιακός στην Ολλανδία

Ποδόσφαιρο
Με Παπασταθόπουλο ο Ολυμπιακός στην Ολλανδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν (25/02, 22:00) στο πλαίσιο της φάσης των 32 του Europa League…

Την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός την Τρίτη το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Ο Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή για τη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν στο πλαίσιο της φάσης των «32» του UEFA Europa League.

Κανονικά μεταξύ των "εκλεκτών" βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος υπέστη κάκωση-διάστρεμμα δεξιάς ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης στον αγώνα με τον Άρη, αλλά αποφασίστηκε να ταξιδέψει στην Ολλανδία.

Από εκεί και πέρα, όπως αναμενόταν, στην αποστολή βρίσκεται ο Μπρούμα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, ενώ εκτός έμεινε ο Μάριος Βρουσάι που χειρουργήθηκε το πρωί της Τρίτης (23/02) και θα απουσιάσει περίπου ένα μήνα.

Αναλυτικά οι 22 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν το πρωί της Τετάρτης για την Ολλανδία: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News