Europa League: Πάρτι για ΠΑΟΚ στην Τούμπα, 4-1 την Αϊντχόβεν

Ποδόσφαιρο
Europa League: Πάρτι για ΠΑΟΚ στην Τούμπα, 4-1 την Αϊντχόβεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερα γκολ σε 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο για το "δικέφαλο"

O ΠΑΟΚ έμεινε πίσω στο σκορ πληρώνοντας το κακό του πρώτο ημίχρονο από την Αϊντχόφεν, αλλά με τέσσερα γκολ σε 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο έφθασε σε τρομερή ανατροπή με 4-1 και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση του 5ου ομίλου του Europa League.

Καθοριστικές ήταν οι κινήσεις του Πάμπλο Γκαρσία που έβαλε Τζόλη και Σφιντέρσκι στο ημίχρονο, ο τραγικός ΠΑΟΚ του πρώτου μέρους μεταμορφώθηκε και πέταγε φωτιές...

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ζίφκοβιτς, είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ που ισοφάρισε ο Σβαμπ, ενώ ο Αυστριακός σέρβιρε το 2-1 στον πρώτο! Το τρίτο τέρμα από τον εξαιρετικό Τζόλη, ο οποίος είχε ασίστ στον Ζίφκοβιτς για το 4-1! Στους πέντε βαθμούς ο ΠΑΟΚ που βάζει γερές βάσεις πρόκρισης στον επόμενο γύρο, όντας στη δεύτερη θέση πίσω από την Γρανάδα που έχει 7 βαθμούς.

Στην Ολλανδία ταξιδεύει για την 4η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ, πλέον με αυτό το σκορ έχει και την ισοβαθμία πιθανότατα αφού θα πρέπει να χάσει 3-0 και πάνω για να υστερεί.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης (71' Λύρατζης), Σβαμπ, Ελ Καντουρί (81' Τσιγγάρας), Ντούγκλας Αουγκούστο, Αντρίγια Ζίβκοβιτς (84' Μουργκ), Μπίσεσβαρ (46' Τζόλης), Τσόλακ (46' Σβιντέρσκι).

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Ρόγκερ Σμιντ): Μβογκό, Τέτζε, Σανγκαρέ (83' Λεντέζμα), Μποσκαλί, Μαξ, Τόμας (58' Μαντουέκε), Ροσάριο (46' Φάιν), Γκέτσε (83' Σαϊμπαρί), Ιχάταρεν (58' Μάουρο Ζούνιορ), Μάλεν, Ζάχαβι

Αποτελέσματα (3η)

ΠΑΟΚ-Αϊντχόβεν           4-1

Ομόνοια-Γρανάδα        0-2

H βαθμολογία

1.Γρανάδα         7

2.ΠΑΟΚ              5

3.Αϊντχόβεν      3

4.Ομόνοια         1

Η επόμενη (26/11)

Αϊντχόβεν-ΠΑΟΚ

Γρανάδα-Ομόνοια

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News