Ευρωπαϊκή βραδιά για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Ευρωπαϊκή βραδιά για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ουκρανία με την Ζόρια η Ένωση, κόντρα στην Αϊντχόφεν η ομάδα της Θεσσαλονίκης…

Μονόδρομο αποτελεί για την ΑΕΚ η νίκη στο αποψινό παιχνίδι με τη Ζόρια για την 3η αγωνιστική του Europa League (22:00, CosmoteSport 2).

Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, μόνο αν κερδίσουν τους Ουκρανούς στη Ζαπορίζια.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα ήταν καταδικαστικό για τον «Δικέφαλο», ο οποίος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά τις δύο ήττες με Μπράγκα και Λέστερ.

Η «Ένωση» ταξίδεψε για την Ουκρανία χωρίς τον Μιχάλη Μπακάκη που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και τον Μάσιμο Καρέρα που ανέβασε πυρετό και θα παραμείνει στο σπίτι του τα επόμενα 24ωρα.

Στόχος της ΑΕΚ είναι να επιβάλει από την αρχή του αγώνα το ρυθμό της, ώστε να μπορέσει να αποδράσει με το θετικό αποτέλεσμα από την Ουκρανία.

Στο αγωνιστικό, η ΑΕΚ θα παίξει με 3-5-2 στο «Slavutich – Arena».

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώντας, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και στα πλάγια τους Βασιλαντωνόπουλο και Ινσούα.

Το δίδυμο στα χαφ θα είναι ο Κρίστιτσιτς και ο Σάχοφ, με τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο. Στην επίθεση θα βρίσκονται οι Λιβάγια και ο Ολιβέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Λάτσι, Χνιντ, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.

Από την πλευρά τους, οι Ουκρανοί θα παίξουν με τους Σεβτσένκο, Βέρντιντουμπ, Ιβασινένια, Φαβόροφ, Γκρόμοφ, Χάνα, Γιουρτσένκο, Κομχενόφσκι, Κοτσέρζιν, Γκλάντκι και Καμπάεφ.

Είναι η ευκαιρία του

Ως τελικό αντιμετωπίζουν στον ΠΑΟΚ την αποψινή αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική της Europa League (19:55, CosmoteSport 3).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία πως οι Ολλανδοί ήρθαν στη Θεσσαλονίκη χωρίς δώδεκα ποδοσφαιριστές λόγω κορωνοϊού.

Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από δύο ισοπαλίες με Ομόνοια (1-1, εντός) και Γρανάδα (0-0, εκτός), με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να ψάχνει σήμερα την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση με την οποία θα κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «32».

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ουρουγουανός προπονητής θα διαφοροποιήσει το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλη.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σβαμπ, Ντόουγκλας και Ελ Καντουρί. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Τζόλης και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σφιντέρσκι ως σέντερ φορ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Λύρατζης, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ουαγκέ, Μπίσεσβαρ, Νινούα, Κούτσιας και Τσόλακ. Εκτός είναι ο Βιεϊρίνια και ο Μιχάι.

Οι Ολλανδοί θα ξεκινήσουν με τους Εμβογκό, Τόμας, Τεζέ, Μποσαλί, Μαξ, Γκέτσε, Ροζάριο, Σανγκαρέ, Ιχαταρέν, Ζάχαβι και Μάλεν.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News