Τρελή πρόκριση για ΑΕΚ, στο 94' νίκησε 2-1 την Βόλφσμπουργκ!

Ποδόσφαιρο
Τρελή πρόκριση για ΑΕΚ, στο 94' νίκησε 2-1 την Βόλφσμπουργκ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το χρυσό γκολ πρόκρισης στους ομίλους για την ΑΕΚ ο Ανσαριφάρντ

Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο α' ημίχρονο αλλά με ανατροπή στην επανάληψη και με χρυσό γκολ του Ανσαριφάρντ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων επικράτησε 2-1 της Βόλφσμπουργκ στο ΟΑΚΑ και να προκριθεί έτσι στους ομίλους του Europa League!

To παιχνίδι ξεκίνησε με μια άτυχη στιγμή για την ΑΕΚ, με τον Κρίστισιτς να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του στην περιοχή των Γερμανών αλλά ο Μάνταλος από τα 11 βήματα δεν μπόρεσε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0, ήρθε στην εκπνοή του α’ ημιχρόνου ο Μεχμέντι με πλασέ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η ΑΕΚ είχε υπομονή στην επανάληψη και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 65’ με τρομερό σουτ του Σιμόες, που ήταν ο κορυφαίος για την Ένωση. Το 1-1 έδωσε ψυχολογία στην ΑΕΚ που ήταν καλύτερη από τη Βόλφσμπουργκ.

Τελικά το χρυσό γκολ ήρθε στο 94’ με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ που είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 87’ στη θέση του Ολιβέιρα, να εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην γερμανική άμυνα και με πλασέ να κάνει το 2-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): 

Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Ινσούα, Σιμόες, Κρίστισιτς, Σάκχοφ, Μάνταλος (62' Λιβάγια), Γκαρσία (81' Μαχαίρας), Ολιβέιρα (87' Ανσαριφάρντ). ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (Όλιβερ Γκλάσνερ): Πέρβαν, Ρουσιγιόν, Λακρουά, Γκιλαβογκί, Πάουλο Οτάβιο, Σλάγκερ (60' Γκέρχαρντ), Άρνολντ, Στέφεν, Μεχμέντι, Μπρέκαλο (79' Μπιάλεκ), Βέργκχορστ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News