Europa League: Απόψε με Σεντ Γκάλεν η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Europa League: Απόψε με Σεντ Γκάλεν η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 21:30 η πρώτη ευρωπαϊκή μάχη της Ένωσης για φέτος με στόχο την πρόκριση στα Play Off

Στη μάχη του Europa League ρίχνεται απόψε η ΑΕΚ, παίζοντας στις 21:30 (Cosmotesport2) στην Ελβετία με τη Σεντ Γκάλεν για τον 3ο προκριματικό γύρο. Το ματς είναι νοκ άουτ και εφόσον η ΑΕΚ περάσει, τότε στα Play Off θα παίξει με το νικητή από το ζευγάρι Βόλφσμπουργκ-Ντέσνα. Ο Μάσιμο Καρέρα έκανε λόγο για «σεβασμό στην Σεντ Γκάλεν, η οποία είναι μια δυνατή αντίπαλος που χρειάζεται προσοχή».

Ο τεχνικός της ΑΕΚ παράλληλα υποστήριξε πως η Ένωση πρέπει να μπει στους ομίλους του Europa League και να κοντράρει μεγάλους αντιπάλους, ώστε να γίνει ξανά ορατή στην Ευρώπη.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με προσοχή. Η Σεντ Γκάλεν έχει ποιότητα και πρεσάρει στο γήπεδο, οπότε χρειάζεται προσοχή. Η ΑΕΚ θέλει να περάσει στους ομίλους του Europa League, για να έχει μεγαλύτερη προβολή στην Ευρώπη, να βλέπει περισσότερος κόσμος τα παιχνίδια της και γι’ αυτό θέλουμε να προχωρήσουμε στους ομίλους».

Ο Μάσιμο Καρέρα θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση. Στα πλάνα του Ιταλού βρίσκονται τόσο ο Σάκχοφ, που ανακοινώθηκε μόλις το περασμένο Σάββατο, όσο και οι Λέβι Γκαρσία, αλλά και Κρίστιτς. Στην αποστολή είναι οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Ενομπακάρε, Ολιβέιρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News