Για την υπέρβαση στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Για την υπέρβαση στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη σκιά του κορωνοϊού ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (22:00-Cosmotesport2) την Άρσεναλ στην ρεβάνς του 0-1 του Καραϊσκάκη

Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει κάθε αθλητική εκδήλωση και στη σκιά της έξαρσής του γίνονται και οι αποψινές ρεβάνς των «32» του Europa League, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Άρσεναλ (22:00-Cosmotesport2), έχοντας δύσκολο έργο μετά την ήττα με 0-1 στο Φάληρο την περασμένη Πέμπτη. Πάντως η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο Λονδίνο φορώντας μάσκες για προστασία από τον κορωνοϊό!

Οι παίκτες που βρίσκονται στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς είναι οι: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπουλάρι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σα, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά, Ξενιτίδης. Εκτός έμεινε ο Κώστας Φορτούνης και ο Πορτογάλος τεχνικός με τα λεγόμενά του στην συνέντευξη Τύπου επιβεβαίωσε ότι το «κόψιμο» Φορτούνη οφείλεται στην δυσαρέσκεια που εξέφρασε επειδή δεν χρησιμοποιήθηκε στην Τούμπα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Υπάρχουν τρεις απουσίες, οι δύο από ανάγκη και η μία από απόφασή μας. Η ομάδα αυτή πολλές φορές μάς έχει εκπλήξει παρά τα προβλήματα απουσιών. Έχουμε μέσα μας την πίστη να κάνουμε τα πάντα. Όλοι οι παίκτες που είναι εδώ έχουν αφομοιώσει 100% την ιδέα του παιχνιδιού που θέλουμε να εφαρμόσουμε», τόνισε και πρόσθεσε: «Κανένας δεν είναι πιο πάνω από τον Ολυμπιακό. Παίζουμε ένα σημαντικό ματς απέναντι σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Οι φίλαθλοί μας αξίζουν το καλύτερο και έχουμε σκοπό να κάνουμε τα πάντα γι' αυτή την ομάδα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι». Σχετικά με την πίστη που υπάρχει για την πρόκριση ανέφερε: «Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για μας και πιστεύουμε πως η ομάδα θα δείξει τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια θέληση. Ξέρουμε πως η νίκη είναι μονόδρομος, το να παίξουμε απλά καλά δεν θα είναι αρκετό. Η ομάδα το θέλει πολύ και μπορείτε να το δείτε στα αποδυτήρια μας αυτό το πνεύμα. Το πιστεύουμε πολύ και θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε».

Πέρασε η Ρέιντζερς

Η πρώτη ομάδα που πέρασε στους «16» του Europa League είναι η Ρέιντζερς, καθώς αγωνίστηκε χθες στην έδρα της Μπράγκα και επικράτησε με 2-4, έχοντας κερδίσει και 1-0 στο πρώτο ματς στην Σκωτία. Απόψε γίνονται οι υπόλοιπες 15 ρεβάνς και το πρόγραμμα είναι (σε παρένθεση το σκορ των πρώτων αγώνων):

Ώρα έναρξης 19:55

Γκεντ-Ρόμα       (0-1)

Μάλμε-Βόλφσμπουργκ      (1-2)

Λιντς-Άλκμααρ      (1-1)

Βασιλεία-ΑΠΟΕΛ      (3-0)

Πόρτο-Λεβερκούζεν      (1-2)

Μπασακσεχίρ-Σπόρτινγκ      (1-3)

Εσπανιόλ-Γουλβς      (0-4)

Ώρα έναρξης 22:00

Μπενφίκα-Σαχτάρ      (1-2)

Σάλζμπουργκ-Άιντραχτ      (1-4)

Ίντερ-Λουντογκόρετς      (2-0)

Μάντσεστερ Γιουν.-Μπριζ      (1-1)

Άρσεναλ-Ολυμπιακός      (1-0)

Σεβίλλη-Κλουζ      (1-1)

Σέλτικ-Κοπεγχάγη      (1-1)

Άγιαξ-Χετάφε      (0-2)

*Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν από τα κανάλια Cosmotesports

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News