Μαρτίνς: Στο Λονδίνο παραμένουν όλα ανοιχτά

Ποδόσφαιρο
Μαρτίνς: Στο Λονδίνο παραμένουν όλα ανοιχτά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού παρά την ήττα από την Άρσεναλ πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση…

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση αλλά όχι φυσικά το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς με την Άρσεναλ και την ήττα με 1-0.

«Σε κανέναν δεν αρέσει να δέχεται γκολ στο φινάλε, όμως σε γενικές γραμμές κάναμε ένα πολύ καλό ματς. Είχε ένταση, καλές μεταβιβάσεις, ένα δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Τελικά το ποδόσφαιρο είναι αποτελεσματικότητα. Εμείς δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας, ο αντίπαλος ήταν πιο αποτελεσματικός στο φινάλε. Ήταν όμως μόνο το πρώτο μέρος, στο Λονδίνο παραμένουν όλα ανοιχτά», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το παιχνίδι. 

Για την αλλαγή του Μπουχαλάκη με τον Φορτούνη και αν το μετάνιωσε:«Εκείνη τη στιγμή πήραμε αυτή την απόφαση γιατί θέλαμε τη νίκη. Είχαμε τον έλεγχο, ξέραμε ότι ο Κώστας είναι καλός στις μεταβιβάσεις και την κυκλοφορία της μπάλας. Θα έπαιρνα και πάλι την ίδια απόφαση γιατί θέλαμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Η απόφαση αυτή κρίνεται με τις συνθήκες και τα δεδομένα εκείνης της στιγμής στο παιχνίδι».

Για τη ρεβάνς: «Πιστεύω πως έχουμε καλή ομάδα, ποιοτικούς παίκτες και μπορούμε να ανταποκριθούμε σε δύσκολους αγώνες με καλό τρόπο. Σήμερα είχαμε τις ευκαιρίες μας απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Έχουμε δείξει ότι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να το κάνουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε και στη ρεβάνς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News