default-image

Πέταξαν κουτάκια μπύρας στον Σιδηρόπουλο!

Ποδόσφαιρο
Πέταξαν κουτάκια μπύρας στον Σιδηρόπουλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή οπαδών της Άντβερπ κατά του Έλληνα ρέφερι στο ματς του Europa League με την Άλκμααρ

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχτηκαν στο παιχνίδι της Αντβέρπ με την Άλκμααρ για τα play-off του Europa League με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή ΤάσοΣιδηρόπουλο. Οι Βέλγοι έμειναν από νωρίς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντιεμερσί Μποκανί, ενώ στο 73ο' λεπτό ο Έλληνας ρέφερι απέβαλε και τον Λάμκελ Ζε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού πανηγύρισε βγάζοντας την φανέλα του μετά το γκολ που πέτυχε.

Με την Αντβέρπ να έχει μείνει με 9 ποδοσφαιριστές, οι Ολλανδοί ισοφάρισαν στο 90ο' λεπτό, έστειλαν το ματς στην παράταση και στην συνέχεια έκαναν πάρτι.

Κάπου εκεί τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν καθώς στο 115ο' λεπτό και με το σκορ στο 1-4 υπέρ της Άλκμααρ, οι οπαδοί της βελγικής ομάδας άρχισαν να πετούν κουτάκια μπύρας στον Σιδηρόπουλο, ενώ επιχείρησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, με την ασφάλεια να τους κρατά κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Με το σφύριγμα της λήξης τα αίματα άναψαν ξανά καθώς βροχή από πλαστικά ποτήρια και κουτάκια μπύρας εκσφενδονίστηκαν ξανά προς τον Έλληνα διαιτητή, χωρίς ευτυχώς να καταγραφεί κάποιος τραυματισμός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News