default-image

Επιστρέφουν χιλιάδες εισιτήρια Τσέλσι και Άρσεναλ

Ποδόσφαιρο
Επιστρέφουν χιλιάδες εισιτήρια Τσέλσι και Άρσεναλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πολλές κενές θέσεις θα γίνει ο τελικός του Europa League στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν

Τσέλσι και Άρσεναλ προετοιμάζονται για τον τελικό του Europa League, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου (22:00) στο Μπακού. Το χωρητικότητας 69.000 θεατών Ολυμπιακό Στάδιο της πρωτεύουσας του Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο, δεν θα είναι κατάμεστο όπως είθισται στους τελικούς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Το αντίθετο, μάλιστα. Οι δύο ομάδες του Λονδίνου επιστρέφουν χιλιάδες εισιτήρια στην UEFA, καθώς οπαδοί τους αδυνατούν να ταξιδέψουν στο Μπακού λόγω του κόστους του ταξιδιού σε συνδυασμό με τη μικρή διαθεσιμότητα στις πτήσεις.

Τα εισιτήρια που θα επιστραφούν αναμένεται να επανατεθούν εκ νέου προς πώληση από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το θέμα που προέκυψε με τον Χένριχ Μχιταριάν - ο Αρμένιος δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγω της πολιτικής έντασης της πατρίδας του με τη διοργανώτρια χώρα του τελικού - αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για όσους οπαδούς των γκάνερς σκεφτόταν σοβαρά να ταξιδέψουν την τελευταία στιγμή.

Ακόμη κι ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, στηλίτευσε την επιλογή της UEFA: "Η Μαδρίτη είναι αρκετά ακριβή, αλλά το Μπακού είναι πολύ γελοία επιλογή", είχε υποστηρίξει προ ημερών ο Γερμανός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News