default-image

Αναζητά γιατρικό στο Europa League ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Αναζητά γιατρικό στο Europa League ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε στις 19:55 την Ντιναμό Κιέβου στο πρώτο ματς για τους «32» του Europa League

Η ήττα στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή έθεσε τον Ολυμπιακό ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλο στο ελληνικό πρωτάθλημα και έτσι απόψε οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν γιατρικό μέσω του Europa League.

Αποτελώντας την μοναδική ομάδα που συνεχίζει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε στις 19:55 την Ντιναμό Κιέβου στο πρώτο ματς για τους «32» του Europa League, το οποίο θα μεταδοθεί απευθείας από το Cosmotesport2. Στην αποστολή για τον αποψινό αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Φράνκο Σολδάνο.  Παρά το γεγονός ότι κανένας από τους δύο δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα των «ερυθρολεύκων», ο Πορτογάλος τεχνικός τους πήρε μαζί του, προφανώς για ψυχολογικούς λόγους και σε μία κίνηση συσπείρωσης μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα.

Κανονικά είναι μέσα και ο Κώστας Φορτούνης, ενώ εκτός όπως αναμενόταν έμεινε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Σίγουρος πως οι παίκτες του θα δώσουν απαντήσεις μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου: «Σίγουρα περιμένω να βγάλουν οι παίκτες μου ποδοσφαιρικό εγωισμό. Η ομάδα θα προσπαθήσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεται» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα των πρώτων αγώνων για τους «32» του Europa League είναι:

Ώρα έναρξης 19:55

ΜΠΑΤΕ-Άρσεναλ

Λάτσιο-Σεβίλλη

Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου

Ρεν-Μπέτις

Κράσνονταρ-Λεβερκούζεν

Σλάβια Πράγας-Γκενκ

Ραπίντ Βιέννης-Ίντερ

Ώρα έναρξης 22:00

Σέλτικ-Βαλένθια

Σαχτάρ Ντ.-Άιντραχτ Φρ.

Μάλμε-Τσέλσι

Ζυρίχη-Νάπολι

Κλαμπ Μπριζ-Σάλζμπουργκ

Πλζεν-Ντιναμό Ζάγκρεμπ

*Την Τρίτη έγινε η αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε-Ζενίτ 1-0.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News