default-image

Επική πρόκριση για Ολυμπιακό, 3-1 τη Μίλαν σε μεγάλο ματς!

Ποδόσφαιρο
Επική πρόκριση για Ολυμπιακό, 3-1 τη Μίλαν σε μεγάλο ματς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στους «32» του Europa League προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 3-1 της Μίλαν στο «Καραϊσκάκη» μετά από ένα παιχνίδι όπου έσπασαν καρδιές! Οι "ερυθρόλευκοι" δεν ήθελαν μόνο τη νίκη αλλά και με δύο γκολ διαφορά και τα κατάφεραν απέναντι στην ιταλική ομάδα, η οποία βάσει ονόματος ήταν φαβορί για την πρόκριση αλλά έμεινε εκτός Ευρώπης, καθώς μαζί με τον Ολυμπιακό προκρίθηκε στην επόμενη φάση και η ισπανική Μπέτις.

Αν και ο Ολυμπιακός ήταν πιο επιθετικός και μαχητικός στο α’ ημίχρονο, δεν κατάφερε να βάλει το γρήγορο γκολ που έψαχνε και έτσι όλο το… ζουμί μεταφέρθηκε στην επανάληψη. Ιδιαίτερα μετά το γκολ που σημείωσε στο 60’ ο Σισέ το «Καραϊσκάκη» πήρε φωτιά ενώ στο 70’ ο Γκιλιέρμε έκανε και το 2-0, όταν σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Ζαπάτα και παίρνοντας ύψος, κατέληξε για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Ρέινα.

Το σκορ αυτό έδινε πρόκριση στον Ολυμπιακό αλλά γρήγορα τα συναισθήματα άλλαξαν. Στο 72’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ζαπάτα μείωσε 2-1, με τη μπάλα να περνάει τη γραμμή του τέρματος παρά την προσπάθεια να απομακρυνθεί μέσα στη σύγχυση που δημιουργήθηκε. Ο Ολυμπιακός ήθελε ξανά γκολ, καθώς αυτό το σκορ ήταν υπέρ των Ιταλών για την πρόκριση.

Οι Πειραιώτες δεν πτοήθηκαν και στο 81' ο Φορτούνης σημείωσε το 3-1 από την άσπρη βούλα, παράβαση που δόθηκε για κράτημα του Αμπάτε στον Τοροσίδη.

Από εκεί και πέρα, τη σκυτάλη την πήρε ο κόσμος, που έδωσε απίστευτη ώθηση στους παίκτες του Μαρτίνς να κρατήσουν σφιχτά στα χέρια τους μια ιστορική πρόκριση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Βούκοβιτς, Σισέ, Καμαρά (79' Τοροσίδης), Γκιλιέρμε, Ποντένσε (85' Μπουχαλάκης), Φετφατζίδης (67' Νάτχο), Φορτούνης, Γκερέρο.

ΜΙΛΑΝ (Τζενάρο Γκατούζο): Ρέινα, Αμπάτε, Ροντρίγκες (85' Χαλίλοβιτς), Ζαπάτα, Καλάμπρια, Κεσιέ, Μπακαγιοκό, Τσαλχάνογλου, Καστιγέχο, Ιγκουαΐν, Κουτρόνε (78' Λασάλτ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News