default-image

Tα σενάρια πρόκρισης στους «32» για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Tα σενάρια πρόκρισης στους «32» για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H τελευταία αγωνιστική κρίνει τα πάντα για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αναφορικά με τις μάχες πρόκρισης στους «32» του Europa League.

Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να ηττήθηκαν από Τσέλσι και Μπέτις αντίστοιχα, όμως έχουν ελπίδες για πρόκριση, φτάνει να κάνουν το χρέος τους στα αποψινά παιχνίδια, με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί στην Τούμπα στις 19:55 την ΜΠΑΤΕ ενώ στις 22:00 ο Ολυμπιακός παίζει στο Καραϊσκάκη με την Μίλαν του Γκατούζο.

Οι μεν «ερυθρόλευκοι» θα χρειαστούν νίκη με δυο γκολ διαφορά επί της Μίλαν, αρκεί αυτή να έρθει με 2-0 ή 3-1. Κι αυτό διότι σε περίπτωση που έρθει σκορ 4-2-, 5-3 κ.ο.κ. θα μετρήσουν τα εκτός έδρας γκολ στις συναντήσεις των δυο ομάδων (με το παιχνίδι του «Σαν Σίρο» να έχει λήξει 3-1).

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ επί της ΜΠΑΤΕ, αλλά και ήττα της Βίντι στην έδρα της από την (αδιάφορη, αλλά πολύ ποιοτικότερη) Τσέλσι. Εφόσον συμβεί αυτό, θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία ΠΑΟΚ, Βίντι και ΜΠΑΤΕ, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να ευνοείται (αφού θα μετρήσουν τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια και παρά τη νέα ισοβαθμία στους 6, θα υπερτερεί εκείνος στον συντελεστή τερμάτων).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News