default-image

Παρά τη συντριβή (4-0) από την Τσέλσι ο ΠΑΟΚ...ελπίζει!

Ποδόσφαιρο
Παρά τη συντριβή (4-0) από την Τσέλσι ο ΠΑΟΚ...ελπίζει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέλει νίκη στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Μπάτε και ήττα της Βίντι από την Τσέλσι...

O ΠΑΟΚ ηττήθηκε 4-0 στο Λονδίνο από την Τσέλσι, αλλά περνάει με νίκη δική του κόντρα στην Μπάτε και της Τσέλσι επί της Βίντι, την τελευταία αγωνιστική αφού χθες η ομάδα της Λευκορωσίας (Μπάτε) κέρδισε 2-0 την Βίντι...

Η πρόωρη αποβολή του Κχατσερίντι και η αναποφασιστικότητα του Λουτσέσκου να περάσει τον Βαρέλα σαν αλλαγή για να έχει τουλάχιστον δύο στόπερ, έφεραν μια μάλλον αναμενόμενη ήττα, αφού το ματς τελείωσε από το πρώτο μέρος με τα δύο γκολ του Ζιρού σε δέκα λεπτά (27’-37’). Ο πολύ καλός Χάντσον-Οντόι το 3ο γκολ των Λονδρέζων στο 60’, ενώ στο 78’ έφτιαξε το 4-0 για τον Μοράτα.

Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ έχει τις πιθανότητες με το μέρος του για την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική, αν ο ίδιος κερδίσει την Μπάτε Μπορίσοφ και η Τσέλσι ολοκληρώσει με νίκη τον όμιλο απέναντι στη Βίντι. Αν συμβεί αυτό το σενάριο, ο ΠΑΟΚ θα γίνει ο πρώτος σύλλογος στην ιστορία του Europa League, που θα περάσει με έξι βαθμούς, εφόσον επικρατήσει της Μπάτε Μπορίσοφ.

Μοναδικός που διασώθηκε από την κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ, ο Βιεϊρίνια, σε τραγική βραδιά οι υπόλοιποι παίκτες, με τον Μάτος να είναι μέσα στην φάση της αποβολής με κάκιστη μπαλιά στον Κχατσερίντι για να έρθει το μαρκάρισμα στον Ζιρού και η αποβολή, ενώ έχασε τον Ζιρού στο 2-0.

Η βαθμολογία:

Τσέλσι 15

Μπάτε 6

Βίντι 6

ΠΑΟΚ 3

Η επόμενη αγωνιστική:

ΠΑΟΚ – Μπάτε Μπορίσοφ

Βίντι – Τσέλσι

Τσέλσι: Κέπα, Ζαπακόστα (62’ Άμπαντου), Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Παλμιέρι Φάμπρεγκας, Μπάρκλεϊ, Λόφτους-Τσικ, Πέδρο (66’ Ουίλιαν), Χάντσον-Οντόι, Ζιρού (75’ Μοράτα)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Κχατσερίντι, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίτσιο (79’ Πέλκας), Ελ Καντουρί (76’ Βαρέλα), Ζαμπά, Πρίγιοβιτς (46’ Ουάρντα)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News