default-image

Έβγαλε... είδηση για Χατσερίντι ο Λουτσέσκου

Ποδόσφαιρο
Έβγαλε... είδηση για Χατσερίντι ο Λουτσέσκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έβγαλε… είδηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αυριανού ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στη Βίντι, χαρακτηρίζοντας απόλυτα λογικές τις τάσεις φυγής του Γέβγκεν Χατσερίντι

Ο Ρουμάνος τεχνικός εξήγησε ότι το δίδυμο Βαρέλα – Κρέσπο έχει «δέσει» πολύ καλά και είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε παίκτη να μπει στον αμυντικό κορμό της ομάδας.

«Πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό για έναν παίκτη, ο οποίος δεν παίζει όσο θα ήθελε, να έχει μία σκέψη να φύγει. Δεν βρίσκω κάτι παράλογο στις δηλώσεις του. Από την άλλη, έχουμε ένα ζευγάρι κεντρικών αμυντικών που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και έχουν κάνει εκπληκτικά παιχνίδια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι αναλύοντας και την ετοιμότητα του Μαουρίσιο.  Αναλυτικά:

Για τη σημασία του αυριανού αγώνα: «Αυτή τη στιγμή είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το αυριανό. Αλλά προτιμώ να μείνω συγκεντρωμένος στο παιχνίδι κι εγώ και η ομάδα μου και να μπούμε αύριο να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το Europa League και τον στόχο του πρωταθλήματος: «Ξέρετε πάρα πολύ καλά, ότι όλοι θέλουμε να κερδίσουμε σαν τρελοί φέτος το πρωτάθλημα. Πέρυσι το κάναμε, αλλά έγιναν άλλα πράγματα. Φέτος το χρειαζόμαστε πραγματικά. Την ίδια στιγμή, έχοντας δύσκολα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Europa League, προσπαθήσαμε να πάρουμε ότι καλύτερο από κάθε παιχνίδι προς όφελος μας. Το καταφέραμε απόλυτα, το μόνο λάθος μας, ήταν αυτό το παιχνίδι με τη Βίντι στην έδρα μας. Εστιάζουμε στο αυριανό παιχνίδι. Ίσως υποτιμήσαμε τον αντίπαλο μας δύο εβδομάδες πριν, βλέποντας ότι κερδίσαμε εύκολα την ΜΠΑΤΕ στη Λευκορωσία, που κέρδισε εύκολα εδώ τη Βίντι.

Ήταν και η κατάσταση που περνούσαμε με τα ντέρμπι στην Ελλάδα, τα οποία κερδίσαμε. Ίσως πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε εκείνο το παιχνίδι με την ίδια ευκολία, έχοντας πολύ καλή ψυχολογία. Η Βίντι δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ξέρουμε πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε το αυριανό παιχνίδι. Θα βρούμε απέναντι μας, μία ομάδα πειθαρχημένη, που έχει πλάνο στο γήπεδο. Πιστεύω ότι η ήττα στην Θεσσαλονίκη, θα μας βοηθήσει για το αυριανό παιχνίδι».

Για το αν η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση μακριά από την Τούμπα: «Σίγουρα τα αποτελέσματα αυτά, μας δίνουν αυτοπεποίθηση και είναι κάτι που λαμβάνουμε υπόψιν και στην προετοιμασία μας. Χάσαμε από την Μπενφίκα και μετά από την Τσέλσι, που είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, σε μία φάση όπου ακολουθούσαν πολύ σημαντικά παιχνίδια. Ήταν αδύνατο για εμάς να κάνουμε λάθος βήματα, αντιμετωπίζοντας μετά την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Είμαστε εδώ, για να συνεχίσουμε στο Europa League, έχοντας ως στόχο αυτό που είπαμε και πριν. Κάθε στόχος επιτυγχάνεται στο τέλος μίας διοργάνωσης, έτσι στόχος είναι η πρόκριση. Εγώ, σαν προπονητής, έπρεπε να δω τη μεγάλη εικόνα και να πάρω αποφάσεις, ώστε να μην κάνουμε λάθος βήματα σε πολύ σημαντικά παιχνίδια. Έχοντας μία στρατηγική, θέλοντας και μη θα πρέπει να την ακολουθείς και να οργανώνεις τα επόμενα βήματα».

Για το πιθανό σχήμα και την επιστροφή του Μαουρίσιο: «Έχω την πρώτη ιδέα για το αρχικό σχήμα, αλλά στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κρατήσω τον Μαουρίσιο στην 18άδα και στον πάγκο αύριο. Έχει συμμετάσχει σε 2 προπονήσεις με την ομάδα, παρ’ όλα αυτά τις προηγούμενες εβδομάδες δεν κάθισε καθόλου. Θέλουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, να τον βάλουμε με ασφάλεια σε αυτόν τον ανταγωνισμό της ομάδας».

Για τον Χατσερίντι: «Πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό για έναν παίκτη, ο οποίος δεν παίζει όσο θα ήθελε, να έχει μία σκέψη να φύγει. Δεν βρίσκω κάτι παράλογο στις δηλώσεις του. Από την άλλη, έχουμε ένα ζευγάρι κεντρικών αμυντικών που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και έχουν κάνει εκπληκτικά παιχνίδια. Υπάρχουν γενικότερα πολύ καλές τοποθετήσεις από την τετράδα της άμυνας μας και είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε, να μπει σε αυτό το σχήμα».

Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τη Βίντι αυτή τη στιγμή: «Δεν έχει σημασία το τι πιστεύω εγώ, σημασία έχει να το δείξουμε στο γήπεδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News