default-image

Με Μίλαν ο Ολυμπιακός, με ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Με Μίλαν ο Ολυμπιακός, με ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολες εκτός έδρας αποστολές περιλαμβάνει η αποψινή 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν στην Ιταλία την Μίλαν του Γκατούζο ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Λευκορωσία για να παίξει με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Μετά την ισοπαλία με την Μπέτις, ο Ολυμπιακός θέλει να σταθεί όρθιος στο «Σαν Σίρο» απέναντι στην παρέα του Ιγκουαϊν.

Την αποστολή αποτελούν οι: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Μεριά, Κούτρης, Μιράντα, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Τουρέ, Ποντένσε, Γκερέρο και Χασάν. Από την πλευρά του ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς έστειλε το μήνυμα ότι ο Ολυμπιακός δεν βάζει σε δεύτερη μοίρα το Europa League και ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει όλα τα παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ συνάντησε δύσκολες συνθήκες στη Λευκορωσία και η χθεσινή προπόνηση έγινε κάτω από χαλάζι. Εκτός πλάνων είναι οι Ελ Καντουρί και Ουάρντα και την αποστολή αποτελούν οι: Ρέι, Σιαμπάνης, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Μαλεζάς, Χατσερίδης, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ, Καρέλης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προανήγγειλε φρεσκάρισμα στην ομάδα του στο αποψινό παιχνίδι, τονίζοντας ότι είναι σημαντικό η ομάδα να έχει ουσία και να παίρνει νίκες, χωρίς να σταθεί στο ότι δεν έπαιξε καλά στα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News