default-image

Ανώτερη η Τσέλσι, άλωσε την Τούμπα

Ποδόσφαιρο
Ανώτερη η Τσέλσι, άλωσε την Τούμπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τσέλσι κατάφερε να περάσει με σχετική άνεση από την Τούμπα, επικρατώντας 1-0 με το γκολ του Γουίλιαν μόλις στο 7', στη συνέχεια οι «μπλε» (που σήμερα φορούσαν κίτρινα) έχασαν σωρεία ευκαιριών κυρίως με τον Πέδρο και τον Μοράτα, αλλά οι Θεσσαλονικείς με βάση το τελικό σκορ, μπορούν να είναι πολύ ικανοποιημένοι και ταυτόχρονα να κρατήσουν την εμπειρία ενός τέτοιου αντιπάλου.

Πολύ φοβισμένη η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που δεν δυσκόλεψε καθόλου τους παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι, αφού δεν είχε νεύρο, ένταση και πάθος προηγούμενων εντός έδρας ευρωπαϊκών αγώνων και διεκδίκησε κάτι από το ματς μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ωστόσο, η ήττα με μόλις 1-0 δίνει την απαιτούμενη ηρεμία στους Θεσσαλονικείς να βελτιωθούν και να μάθουν από την αποψινή τους παρουσία.

Αξίζει, όμως, να τονιστεί ότι ο ΠΑΟΚ δικαιούται να διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 45' της αναμέτρησης, όταν ο Μπάρκλεϊ ανέτρεψε ξεκάθαρα τον Μαουρίσιο μέσα στην περιοχή, τραβώντας του τη φανέλα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Χατσερίντι, Τόσκα, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Σάχοβ (69' Πρίγιοβιτς), Λέο Ζαμπά (82' Μπίσεσβαρ), Πέλκας (62' Ουάρντα), Ελ Καντουρί.

ΤΣΕΛΣΙ (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Τζαπακόστα, Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν, Μάρκος Αλόνσο (66' Αθπιλικουέτα), Ζορζίνιο (65' Φάμπρεγκας), Kαντέ, Μπάρκλεϊ, Πέδρο, Ουίλιαν, Μοράτα (80' Ζιρού).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News