default-image

Kόντρα στην Μπέρνλι απόψε ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Kόντρα στην Μπέρνλι απόψε ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League ο Ολυμπιακός δίνει απόψε στις 21:00 (Novasports2) τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ με αντίπαλο την Μπέρνλι στο Καραϊσκάκη.

Μετά την άνετη πρόκριση επί της Λουκέρνης, η αγγλική ομάδα μοιάζει υψηλότερο εμπόδιο αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι φόβητρο για τους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, θα παρατάξει την ίδια 11αδα όπως και με την Λουκέρνη.

Οι Γιαννιώτης (γκολπόστ), Ομάρ (δεξιά), Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας (αριστερά), Μπουχαλάκης, Καμαρά (δίδυμο στα χαφ), Ποντένσε (έξω αριστερά), Λάζαρος (έξω δεξιά) και Φορτούνης πίσω από τον φορ Γκερέρο θα ξεκινήσουν κόντρα στους Άγγλους.

Ο Γκιλιέρμε έκανε πράγματι τεράστια προσπάθεια για να προσπεράσει στην κούρσα τον Μπουχαλάκη, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε ξεκάθαρα και στην τελευταία προπόνηση ότι συνταγή που κερδίζει, δεν αλλάζει.

Βέβαια, η Λουκέρνη με την Μπέρνλι δεν έχει καμία σχέση. Οι Άγγλοι είναι σαφέστατα υψηλότερο εμπόδιο. Το σημαντικό όμως συγκριτικά με το ματς στην Ελβετία, είναι ότι ο Ολυμπιακός αυτή τη φορά θα έχει πιο ενισχυμένο πάγκο με την παρουσία των Γκιλιέρμε, Χασάν και Νάτχο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News