default-image

Μαρτίνς και Χριστοδουλόπουλος ενόψει Μπέρνλι

Ποδόσφαιρο
Μαρτίνς και Χριστοδουλόπουλος ενόψει Μπέρνλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη νίκη ζήτησε ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι για τα play offs του Europa League. 

O Πορτογάλος τεχνικός εμφανίστηκε βέβαιος για την πρόοδο της ομάδας του ενώ δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του.

«Η ομάδα μας συνεχίζει να βελτιώνεται, στην απόδοσή της και τη φυσική κατάσταση. Αντιμετωπίζουμε μια αγγλική ομάδα, έναν δυνατό αντίπαλο, με τον ίδιο προπονητή εδώ και χρόνια και που τερμάτισε ψηλά στην Αγγλία. Θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα απέναντι σε μια τόσο δυνατή και έμπειρη ομάδα, αλλά δεν αλλάζουμε τις προτεραιότητές μας. Πρώτος μας στόχος είναι να κερδίσουμε και ο δεύτερος να κερδίσουμε αν γίνεται χωρίς να δεχτούμε γκολ για να έχουμε πλεονέκτημα εν όψει της ρεβάνς», τόνισε ο Μαρτίνς.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα ποντάρει στους νεοαποκτηθέντες παίκτες, απάντησε: «Η ομάδα μας είναι πολύ πλήρης, πολύ δυνατή, με παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν, αλλά δεν είναι όλοι καιρό μαζί μας για να καταλάβουν πώς είναι οι αγώνες. Όπως για παράδειγμα ο Μεριά, που δεν είχε καλά-καλά την ευκαιρία να παίξει σε φιλικά. Ο Χασάν και ο Γκιγέρμε ήρθαν πολύ πρόσφατα. Υπάρχουν παίκτες που είναι από φυσική κατάσταση πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι από ό,τι άλλοι. Από όλους περιμένουμε βοήθεια, όλοι είναι σε θέση να βοηθήσουν. Την ερώτησή σας θα την απαντήσουμε αύριο».

Όταν του επισημάνθηκε η αρνητική παράδοση του Ολυμπιακού απέναντι σε αγγλικές ομάδες, είπε: «Η Μπέρνλι είναι καλά προετοιμασμένη και θα είναι συνεχώς δυνατή. Εμείς μέσα στο γήπεδό μας θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις μετάβασης και τις στημένες φάσεις. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που δεν έχει εμπειρία στην Ευρώπη και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτό το όπλο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να αξιοποιήσουμε τη δύναμη που μας δίνει η έδρα μας για να περάσουμε αυτό το δύσκολο εμπόδιο».

Υπομονή ζήτησε ο Χριστοδουλόπουλος

Στη συνέντευξη Τύπου που έγινε, παραβρέθηκε και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που αναφέρθηκε στην πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ενώ σχετικά με το αυριανό ματς ζήτησε υπομονή.

«Αναλύοντας τον αντίπαλο έχουμε δει ότι πρέπει να έχουμε υπομονή στο επιθετικό μας παιχνίδι, γιατί έχουν καλά κορμιά, κλείνουν καλά τους χώρους και θα πρέπει κυκλοφορώντας την μπάλα να βρούμε την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσουμε

», δήλωσε αρχικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ενώ αναφέρθηκε και στη δίψα του κόσμου με βάση την κίνηση των εισιτηρίων: «Είναι θέμα συζήτησης καθημερινά στου Ρέντη η διάθεση του κόσμου. Ακόμη κι αν δεν το διαβάζουμε κάπου, ρωτάμε τους υπεύθυνους. Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για μας ο κόσμος μας. Έχουμε αρχίσει καλά και αυτό έχει παίξει το ρόλο του. Αρκεί μια σπίθα για να ανάψει φωτιά. Θέλω να προσκαλέσω τον κόσμο ‘ελάτε να είμαστε ένα, φορέστε την ερυθρόλευκη. Είμαστε ένα».

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να σκοράρει : «Δεν μου αρέσει να υπόσχομαι γκολ. Μου αρέσει να κρατώ χαμηλό προφίλ. Όταν κάτι μου πάει καλά, κλείνομαι λίγο στον εαυτό μου για να μου πάει ακόμη καλύτερα. Νιώθω πολύ καλά την τελευταία εβδομάδα και νομίζω ότι έχω άλλο ένα γκολ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News