default-image

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα αποκλείστηκε ο Ατρόμητος!

Ποδόσφαιρο
Στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα αποκλείστηκε ο Ατρόμητος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ για τον Ατρόμητο! Η ομάδα του Περιστερίου ισοφαρίστηκε στο... τελευταίο δευτερόλεπτο σε 1-1 από τη Μπρεστ και έχασε μέσα από τα χέρια της την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Europa League...

Ο Ατρόμητος εμφανίστηκε πιο σοβαρός στα πρώτα λεπτά σε σχέση με το ματς της Λευκορωσίας και από την αρχή έδειξε ότι δεν είναι διατεθειμένος να την πατήσει. Οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι προσπαθησαν να πιέσουν ψηλά από την αρχή και στο 9΄ έφτασαν κοντά στο γκολ. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε από τα πλάγια ένα φάουλ, αλλά ο Ρισβάνης σχεδόν εξ εαφής δεν σημάδεψε σωστά με το κεφάλι.

Στο 22΄ ο Ατρόμητος απείλησε εκ νέου με τον Κιβρακίδη να κάνει την κούρσα από τα δεξιά, να βγάζει τη σέντρα αλλά ο επερχόμενος Κουλούρης έπιασε μια αδύναμη κεφαλιά που δεν ανησύχησε τον Γκάτορ. Στο 26΄ και στο 28΄ η Μπρεστ λίγο έλειψε να «παγώσει» το Περιστέρι με δύο μεγάλες ευκαιρίες.

Αρχικά ο Σαβίτσκι βγήκε μόνος απέναντι από τον Μίρκοβιτς αλλά την τελευταία στιγμή κόπηκε από την άμυνα του Ατρομήτου και στη συνέχεια σε μια ακόμα βαθειά μπαλιά, ο Κομπλένκο έπιασε ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση που πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Μίρκοβιτς.

Ο Ατρόμητος απάντησε με δύο ακόμα καλές ευκαιρίες. Στο 32΄ ο Ρισβάνης απέναντι στον Γκάτορ, καθυστέρησε να κανει το κοντρόλ και έπιασε ένα αδύναμο το σουτ με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να νικήσει τον τερματοφύλακα της Μπρεστ. Στο 38΄ ο Σάκιτς σέντραρε από τα δεξιά, αλλά ο Κωτσόπουλος αυτή τη φορά δεν βρήκε γεμάτα την μπάλα με το κεφάλι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ακόμα καλή στιγμή με την κεφαλιά του Κομπλένκο να περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μίρκοβιτς έπειτα από εκτέλεση φάουλ, στην τελευταία ευκαιρία πριν οι δύο ομάδες αναχωρήσουν για τα αποδυτήρια.

Ο Ατρόμητος μπήκε με το ίδιο πάθος στο δεύτερο ημίχρονο όπως στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο από το να απειλήσει με ένα σουτ του Ρισβάνη στο 49΄ το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Γκάτορ.

Οι Περιστεριώτες όσο περνούσε η ώρα και δεν έφταναν στο πολυπόθητο γκολ φορτώνονταν με άγχος, ενώ στο 60΄ ο Κάναντι φρέσκαρε την μεσοεπιθετική του γραμμή, βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τους Βασιλακάκη και Ενσικουλού.

Στο 68΄ ο Βασιλακάκης έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Ενσικουλού με ατομική ενέργεια από τα αριστερά πάσαρε μέσα στην περιοχή, αλλά ο Έλληνας μέσος δεν έπιασε με το αριστερό καλά το πλασέ.

Στο 73΄ ο Σιμεούλοβιτς ήταν ο μόνος που είδε επιθετικό φάουλ στο πεντακάθαρο γκολ του Κουλούρη με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιδες. Ο Ισραηλινός ρέφερι στέρησε από τον Ατρόμητο το γκολ που θα του έδινε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Ατρόμητος ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και συγκεκριμένα ο Γιώργος Μανούσος, ο οποίος όπως και στο πρώτο ματς που ξεκίνησε την αντεπίθεση της ομάδας του έτσι και τώρα έδωσε τη λύση. Ο επιθετικός των Περιστεριωτών με έναν κεραυνό στο 80΄ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Γκάτορ για να κάνει το 1-0.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης η Ντιναμό Μπρεστ έκλεψε την πρόκριση από τον Ατρόμητο με τον Νέιχατσουκ που είχε μπει μερικά λεπτά πριν στο παιχνίδι να σημειώνει με κεφαλιά το χρυσό γκολ που έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση με το 1-1 του Περιστερίου και το 4-3 στο Μπρεστ.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης-Μάντσον, Σάκιτς (75΄ Μανούσος), Ούμπιδες, Μούγιακιτς (60΄ Βασιλακάκης)-Κωτσόπουλος (60΄ Ενσικουλού), Κουλούρης

Ντιναμό Μπρεστ (Σεγκέι Κόβλτσουκ): Γκάτορ-Βίτος, Φιλίποβιτς (82΄ Μπαμπάβο), Βερέτιλο- Νόγιοκ, Κάργας, Οσουτσούκου, Γιούζεπτσουκ, Σαβίτσκι-Κομπλένκο (67΄ Νεχάιτσικ), Φαμέγιε (46΄ Νιβάλντο)

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News