default-image

Ληγμένα κρουασάν και σοκολατάκια στον Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο
Ληγμένα κρουασάν και σοκολατάκια στον Ατρόμητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν όσα υποστηρίζουν από πλευράς Ατρομήτου για το ότι στη Λευκορωσία οι άνθρωποι της Ντιναμό Μπρεστ τους έδωσαν ληγμένα τρόφιμα!

Οι Περιστεριώτες λένε ότι τα τρόφιμα που τους προσφέρθηκαν (ως είθισται) από την ομάδα της Λευκορωσίας στα αποδυτήρια πριν την έναρξη της αναμέτρησης ήταν ληγμένα. Επρόκειτο για κρουασάν και σοκολατάκια, στα οποία η αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης είχε παρέλθει εδώ και τέσσερις μήνες.

Αυτό έγινε αντιληπτό από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Περιστερίου και τα τρόφιμα κατέληξαν στα σκουπίδια. Το περιστατικό δεν καταγγέλθηκε στον παρατηρητή της αναμέτρησης. Αντίθετα, επιχειρήθηκε να γνωστοποιηθεί στους ανθρώπους της Ντινάμο.

Η αδυναμία επικοινωνίας, ακόμη και στην αγγλική γλώσσα, αποτελούσε εμπόδιο - σύμφωνα με τους Περιστεριώτες - ενώ οι Λευκορώσοι εκδήλωναν την άγνοιά τους σχετικά με το περιστατικό. Στο Περιστέρι δεν σκέφτονται, ωστόσο, να προχωρήσουν σε καταγγελία στην UEFA προκειμένου να μη διαταραχθεί η ατμόσφαιρα ενόψει και της επικείμενης ρεβάνς.  Σύμφωνα με τους ανθρωπους του Ατρόμητου δεν έχει ληφθεί φωτογραφικό υλικό από τα ληγμένα τρόφιμα, ως αποδεικτικό υλικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News