default-image

Θύμα… ανατροπήςστη Σκωτία ο Αστέρας Τρίπολης

Ποδόσφαιρο
Θύμα… ανατροπήςστη Σκωτία ο Αστέρας Τρίπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα εύκολα δύσκολα έκανε στη Σκωτία ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς παρότι προηγήθηκε με 0-2 στο ημίχρονο απέναντι στη Χιμπέρνιαν, όχι απλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα αλλά ηττήθηκε με 3-2, με το γκολ-μαχαιριά να έρχεται στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Έστω κι έτσι όμως και βάσει της εικόνας του α’ ημιχρόνου, είναι στο χέρι του η πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, καθώς την επόμενη Πέμπτη θα φιλοξενήσει την σκωτσέζικη ομάδα στην Τρίπολη.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν 0-2 στα πρώτα 45 λεπτά έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κυριακόπουλο, που σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του στο 12ο και στο 35ο λεπτό.

Οι Σκωτσέζοι ωστόσο πίεσαν αρκετά στο δεύτερο μέρος και ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση με τα γκολ των Αμπρόουζ (64’), Γκρέι (77’), Καμπερί (93’) για να φτάσουν στη νίκη 3-2, σε ένα διάστημα που ο Αστέρας έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πασαλίδη από το 84’.

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ: Μπογκντάν, Γουίτακερ (46’ Γκρέι), Χάνλον. ΜακΓκιν, Σλίβκα, Μπόιλ, Μάλλαν, Στίβενσον, Καμπέρι, ΜακΓκρέγκορ, Αμπρόουζ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Μπελόκ (56’ Ρόλε), Καλτσάς (77’ Άνχελ), Μουνάφο, Τσιλιανίδης (87’ Χριστόπουλος), Μανιάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News