default-image

Στην παράταση η Μαρσέιγ έκαμψε την αντίσταση της Σάλτσμπουργκ και προκρίθηκε στον τελικό

Ποδόσφαιρο
Στην παράταση η Μαρσέιγ έκαμψε την αντίσταση της Σάλτσμπουργκ και προκρίθηκε στον τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρσέιγ χρειάστηκε την παράταση και το τέρμα του Ρολάντο στο 116’ για να κάμψει (2-1) την αντίσταση της Σάλτσμπουργκ και να φτάσει στην πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Η Αυστριακή ομάδα είχε καταφέρει με τα τέρματα των Χαϊνταρά και Σλάγκερ να οδηγήσει την αναμέτρηση στην παράταση.

Η Σάλτσμπουργκ είχε την κατοχή από την αρχή της αναμέτρησης, όμως η Μαρσέιγ έκλεισε σωστά τους χώρους και η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 37’ όταν ο Μπερίσα εκτέλεσε το φάουλ και ο Γκουστάβο έδιωξε σε κόρνερ.

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 53’ όταν ο Χαϊνταρά με ατομική ενέργεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Μαρσέιγ για το 1-0.

Η Σάλτσμπουργκ πίεζε αισθητά και έφτασε στο 2-0 στο 65’ όταν η μπάλα στρώθηκε στον Σλάγκερ και εκείνος μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Από κείνο το σημείο η Μαρσέιγ ανέβασε στροφές και στο 73’ η κεφαλιά του Τοβέν βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 87’ οι Μασσαλοί ζήτησαν πέναλτι για χέρι εντός περιοχής.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση και εκεί η ομάδα της Μασσαλίας κατάφερε να σκοράρει με τον Ρολάντο με κεφαλιά στο 116’ έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Παγέτ, με το 2-1 να μένει μέχρι το φινάλε και την Μαρσέιγ να πανηγυρίζει την πρόκρισή της στον τελικό. Με 10 ποδοσφαιριστές τελείωσε το παιχνίδι η Σάλτσμπουργκ έπειτα από την κόκκινη που δέχθηκε ο Χαϊνταρά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News