default-image

Σημαντικά παιχνίδια σε Λονδίνο και Μασσαλία

Ποδόσφαιρο
Σημαντικά παιχνίδια σε Λονδίνο και Μασσαλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπειτα από το χορταστικό και γεμάτο γκολ διήμερο στο Τσάμπιονς Λιγκ, σειρά παίρνει η δεύτερη τη τάξει αλλά εξίσου θεαματική Ευρωπαϊκή διοργάνωση, με το Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι αναμφίβολα το πιο αμφίρροπο παιχνίδι των ημιτελικών για το Γιουρόπα Λιγκ.

Μια αναμέτρηση με… άρωμα Τσάμπιονς Λιγκ πρόκειται να πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:05 στο Έμιρειτς, με την Άρσεναλ να υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε μια μονομαχία με φόντο τον τελικό της Λυών.

Οι γηπεδούχοι απέχουν αρκετά χρόνια μακριά από την τελευταία τους παρουσία σε ημιτελική φάση Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και σε συνδυασμό με την επικείμενη αποχώρηση του Βενγκέρ, άπαντες στο στρατόπεδο των «κανονιέρηδων» διψούν για την κατάκτηση του τροπαίου.

Από την άλλη, η μεγάλη άτυχη των τελικών, Ατλέτικο Μαδρίτης, έπειτα από τις ήττες από Ρεάλ το 2014 και το 2016 στο τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ, η πρόκριση επί της Άρσεναλ στον τελικό που θα διεξαχθεί στη Λυών, θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να «ρεφάρουν» οι «Ροχιμπλάνκος» έστω και στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, το οποίο και αυτό έχει την ίδια ώρα έναρξης (22:05), η Μαρσέιγ φιλοξενεί στη Μασσαλία την φιλόδοξη Ζάλτσμπουργκ, σε μια αναμέτρηση που σαφώς η μεγαλύτερη εμπειρία των γηπεδούχων θα παίξει τον ρόλο της χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι Αυστριακοί δε θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης (CosmoteSport1)

Μαρσέϊγ – Ζάλτσμπουργκ (CosmoteSport2)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News