default-image

Όλα για την πρόκριση σήμερα η ΑΕΚ στο Κίεβο

Αθλητισμός
Όλα για την πρόκριση σήμερα η ΑΕΚ στο Κίεβο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο παγωμένο Κίεβο απέναντι στην Ντιναμό θα αναζητήσει σήμερα την πρόκριση στους «16» του Europa League η ΑΕΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να μετράει συνολικά επτά σημαντικές απουσίες.

Η «Ένωση» δεν θα έχει εύκολο έργο στο παγωμένο Κίεβο κόντρα στην Ντιναμό ωστόσο το 1-1 του πρώτου αγώνα, ναι μεν δίνει προβάδισμα πρόκρισης στους Ουκρανούς αλλά αφήνει ανοιχτό το παράθυρο πρόκρισης για τον Μανόλο Χιμένεθ και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι έχουν δείξει τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων ότι δεν παραιτούνται και κυνηγάνε στο έπακρο τις πιθανότητες που τους αντιστοιχούν απέναντι στον οποιοδήποτε αντίπαλο.

Ο Ισπανός τεχνικός στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στα 90 λεπτά. Αυτό είναι σχεδόν σίγουρο πως η Ντινάμο δεν θα μας το επιτρέψει. Και αυτό είναι το μεγαλείο του ποδοσφαίρου.

Μέσα σ' αυτό, πρέπει μια ομάδα να το διαχειριστεί και να ψάξει τη νίκη. Και στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, μαθαίνεις καθημερινά. Όχι μόνο από ένα ματς. Αυτό που μάθαμε και το έχω δει πολλά χρόνια τώρα, δεν αρκεί να είσαι ανώτερος. Μπορεί να είσαι ανώτερος και να χάσεις».

Στην Αθήνα έμειναν οι τιμωρημένοι Μάρκο Λιβάγια και Όγκνιεν Βράνιες, οι τραυματίες Παναγιώτης Κονέ και Έλντερ Λόπες αλλά και οι Νίκλας Χουλτ και Ερίκ Μοράν που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, όπως και ο Ούρος Τσόσιτς που ακόμα δεν είναι στο 100% της ετοιμότητας του.

Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΚ για το σημερινό παιχνίδι αποτελούν οι: Τσιντώτας, Μπάρκας, Ντούνης, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Αραούχο, Γιακουμάκης, Μασούντ, Μπάμπης, Αντωνίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News