Βεράτι: «Ιστορικός τελικός με δυο ομάδες που αναγεννήθηκαν»

Ποδόσφαιρο
Βεράτι: «Ιστορικός τελικός με δυο ομάδες που αναγεννήθηκαν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ομάδα που θα παίξει με πιο ελεύθερο πνεύμα σ’ αυτό το ματς θα έχει και το προβάδισμα» Τι λέει ο διεθνής μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν για την Ιταλία και την Αγγλία

«Ιστορικό» χαρακτήρισε τον μεγάλο τελικό του Euro 2020 ανάμεσα στην Ιταλία και την Αγγλία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (11/07) στο Wembley του Λονδίνου, ο Μάρκο Βεράτι. 

Ο Ιταλός μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν και των «ατζούρι» τόνισε πως στον καταληκτικό αγώνα του τουρνουά θα δώσουν το «παρών» δύο ομάδες που «αναγεννήθηκαν» τα τελευταία χρόνια, έπειτα από συνεχόμενες αποτυχίες και πολύ έντονη κριτική. 

«Ένα τέτοιο ματς είναι... παιδικό όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Θα είναι ένας επικός, ένας ιστορικός τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η ομάδα που θα παίξει με πιο ελεύθερο πνεύμα σ’ αυτό το ματς θα έχει και το προβάδισμα» τόνισε ο Βεράτι την Πέμπτη (08/07) σε συνέντευξη Τύπου  και πρόσθεσε: 

«Πιστεύω ότι η Αγγλία δούλεψε πολύ καλά σε όλο το τουρνουά. Βρίσκονται στον τελικό για πρώτη φορά κι αυτό τα λέει όλα. Δέχτηκαν μόνο ένα γκολ, είναι μια πολύ καλή ομάδα, πολύ ισορροπημένη. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω εναντίον τους σε ένα μεγάλο γήπεδο, σε έναν μεγάλο τελικό.  Παλιότερα δεν είχαμε μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας όταν παίζαμε εκτός Ιταλίας, αλλά πιστεύω ότι πλέον η Εθνική Ομάδα μας επιστρέφει στο επίπεδό της. Θέλουμε να κερδίσουμε. Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ, πολύ σκληρή ομάδα που θέλει επίσης να κατακτήσει το τρόπαιο. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο στυλ παιχνιδιού μας και να αφήσουμε τα υπόλοιπα στην άκρη».

Πηγή Φωτογραφία ΑΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News