Η σοβαρή προειδοποίηση του Καπέλο για την Ιταλία

Απόψεις
Η σοβαρή προειδοποίηση του Καπέλο για την Ιταλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ας μην κοιμηθούμε, η Ισπανία παίζει αργό ποδόσφαιρο…» - Ύμνοι για τον Πέδρι «Δεν έχω δει ποτέ έναν 18χρονο παίκτη με τέτοια προσωπικότητα και ποιότητα»!

Ο Φάμπιο Καπέλο προειδοποίησε την ιταλική εθνική ομάδα να μην υπνωτιστεί στο γήπεδο από τον αργό ρυθμό της Ισπανίας στον αποψινό ημιτελικό του Euro 2020. Ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε κάποιες συμβουλές στους παίκτες της Ιταλίας πριν από το ματς, λέγοντας στην Corriere della Sera:

 «Η Ιταλία δεν πρέπει να κοιμηθεί. Η Ισπανία παίζει αργό ποδόσφαιρο. Αν ακολουθήσουμε αυτόν τον ρυθμό, διατρέχουμε τον κίνδυνο να υποφέρουμε. Η Ισπανία έχει εξαιρετικές τεχνικές ικανότητες και είναι εξαιρετική στην κατοχή της μπάλας. Για να αντισταθμίσουμε σε αυτό, χρειαζόμαστε ταχύτητα και φωτεινότητα για την ανάκτηση της μπάλας: επανεκκίνηση και επίθεση αμέσως. Έχουμε ποιότητα και η ισπανική άμυνα δεν είναι καθόλου ασυναγώνιστη».

Σε άλλη συνέντευξή του στη La Vanguardia τόνισε την απουσία του τραυματία Λεονάρντο Σπινατσόλα που θα μπορούσε να βοηθήσει την Ιταλία να βρει λύσεις στην άμυνα.

«Η Ιταλία είναι μια ομάδα που αναπτύσσει πολύ γρήγορο ποδόσφαιρο, πολύ καλής ποιότητας. Όλοι τρέχουν, όλοι βοηθούν, έχουν μια καλή τακτική προσέγγιση. Είναι κρίμα, γιατί ο Σπινατσόλα είναι ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να καταστρέψει την άμυνα της Ισπανίας, όπως έχει κάνει σε άλλα παιχνίδια."

Ο Ιταλός προπονητής συνέχισε να επαινεί τόσο το στυλ όσο και τη νοοτροπία του μέσου της Μπαρτσελόνα και της Ισπανίας Πέδρι για τον οποίο έκανε μια τολμηρή πρόβλεψη.

"Τον αγαπώ» τόνισε: «Δεν έχω δει ποτέ έναν 18χρονο παίκτη με τέτοια προσωπικότητα και ποιότητα όπως ο Πέδρι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News