Αγγλία: Το μπάρμπεκιου και ο… Εντ Σίραν!

Ποδόσφαιρο
Αγγλία: Το μπάρμπεκιου και ο… Εντ Σίραν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρομερό το κλίμα στα «τρία λιοντάρια» λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό με Δανία

Η Εθνική Αγγλίας προετοιμάζεται για την αυριανή μάχη κόντρα στη Δανία (07/07, 22:00, ΑΝΤ1) για τα ημιτελικά του Euro 2020, με τους παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να έχουν ως όπλο τον κόσμο στο Γουέμπλεϊ, αλλά και το καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.

Μάλιστα στην οικοδόμηση του καλού κλίματος βοήθησε και ένα μπάρμπεκιου, όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Χάρι Κέιν στις 23 Ιουνίου, μια ημέρα μετά τη νίκη με την Τσεχία για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο προπονητικό κέντρο της Αγγλίας (St' Georges Park).

Προσκεκλημένος των "τριών λιονταριών" ήταν και ο Εντ Σίραν, ο οποίος τραγούδησε στους ποδοσφαιριστές. Ο Βρετανός καλλιτέχνης δέχθηκε να παραβρεθεί στη συγκεκριμένη συνάντηση, καθώς λόγω κορονοϊού δεν είχε να δώσει κάποια ανοικτή συναυλία με κόσμο.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, με τους ποδοσφαιριστές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, να απολαμβάνουν τη μουσική του πασίγνωστου καλλιτέχνη και μετά να πιάνουν συζήτηση μαζί του.

Ο Τρίπιερ σε δηλώσεις του σχετικά με την "επίσκεψη" του Εντ Σίραν ανέφερε: "Ήταν σουρεαλιστικό, πραγματικά. Το να έχεις μπάρμπεκιου και να έχει τον Εντ Σίραν δίπλα σου να παίζει κιθάρα. Σκέφτομαι μέσα μου «θα πλήρωνα για να το παρακολουθήσω αυτό» αλλά αυτός βρισκόταν εκεί μαζί μας".

Ο Εντ Σίραν έχει βρεθεί στο Γουέμπλεϊ για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των "τριών λιονταριών" στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News