Euro 2020: Τα χρυσά μπόνους για την κατάκτηση του τροπαίου

Ποδόσφαιρο
Euro 2020: Τα χρυσά μπόνους για την κατάκτηση του τροπαίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην κορυφή η Αγγλία που προσφέρει 540 χιλιάδες ευρώ σε κάθε ποδοσφαιριστή

Απόψε ξεκινούν τα προημιτελικά του Euro 2020, με την Ισπανία να αντιμετωπίζει την Ελβετία (19:00) και το Βέλγιο την Ιταλία (22:00), ενώ αύριο γίνονται τα άλλα δύο παιχνίδι Τσεχία-Δανία (19:00) και Ουκρανία-Αγγλία (22:00).

Οι οκτώ αυτές ομάδες ονειρεύονται την κατάκτηση του τροπαίου, όμως υπάρχουν κάποιες ομοσπονδίες που θέλουν να δελεάσουν ακόμη περισσότερο τους ποδοσφαιριστές τους.

Η Gazzetta dello Sport αποκάλυψε τα μπόνους που σχεδιάζουν να δώσουν τα φαβορί της διοργάνωσης στους ποδοσφαιριστές τους σε περίπτωση που κατακτήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο. Η Αγγλία έχει ίσως το μεγαλύτερο κίνητρο, εφόσον θέλει να σηκώσει την κούπα μπροστά στο κοινό της στο Γουέμπλεϊ.

Η FA σχεδιάζει να επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές της σε περίπτωση που το καταφέρουν. Συγκεκριμένα, αν η Αγγλία κατακτήσει την κούπα, τότε κάθε παίκτης θα λάβει το ποσό των 540 χιλιάδων ευρώ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο μπόνους που προσφέρει ομοσπονδία στο Euro 2020.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το Βέλγιο. Αν οι Red Devils στεφθούν νικητές, τότε κάθε παίκτης θα προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό 435 χιλιάδες ευρώ. Στην τρίτη θέση ακολουθεί η Ισπανία με 400 χιλιάδες ευρώ. Χαμηλότερο ποσό προσφέρει η ιταλική ομοσπονδία στους ποδοσφαιριστές της, συγκεκριμένα 250 χιλιάδες ευρώ.

Μεγάλα ποσά θα έπαιρναν και παίκτες χωρών που τελικά δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στο Euro. Οι Γερμανοί θα έβαζαν στα ταμεία τους το ποσό των 400 χιλιάδων ευρώ, ενώ 340 χιλιάδες ευρώ θα έπαιρνε κάθε παίκτης της Γαλλίας και της Πορτογαλίας, αν σήκωνε το τρόπαιο.

Πηγή www.sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News