Σε απόσυρση το «και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί»!

Απόψεις
Σε απόσυρση το «και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γκάρι Λίνεκερ, δημιουργός της μνημειώδους φράσης, την στέλνει… στο κρεββάτι του θανάτου και της εύχεται να αναπαυθεί εν ειρήνη! – Γέμισαν κρούσματα οι Σκωτζέζοι- Γνωστή η μαμά του Γάλλου ποδοσφαιριστή και άλλα..

Την τερμάτισε ο Λίνεκερ τη φράση του που έγραψε ιστορία λέγοντας πως «το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι: 22 παίκτες κυνηγούν μια μπάλα για 90 λεπτά και, στο τέλος, κερδίζουν πάντα οι  Γερμανοί». Πάει τελείωσε! Είναι για απόσυρση...

-«Νομίζω», έγραψε ο ίδιος στο twitter, ότι ήρθε η ώρα η φράση «οι Γερμανοί πάντα κερδίζουν» να αναπαυθεί εν ειρήνη!

Ασήκωτη η περίοδος 55 ετών που είχε πολλές ταπεινώσεις για τους Άγγλους όπως η ήττες στους ημιτελικούς στα πέναλτι τόσο στο Παγκόσμιου Κυπέλλου του 1990 όσο και του Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 1996. Ήταν μετά την προηγούμενη ήττα, που ο τότε επιθετικός της Αγγλίας Γκάρι Λίνεκερ είχε ενσαρκώσει με αυτή τη μνημειώδη δήλωσή του την απογοήτευση του έθνους του επειδή δεν μπόρεσε να νικήσει τη Γερμανία.

-Η Αγγλία έχει παίξει 10 μεγάλα παιχνίδια του τουρνουά στο Γουέμπλεϊ και δεν έχει χάσει ποτέ. Τρελάθηκε να πανηγυρίζει ο Μπόρις Τζόνσον! Επιτέλους σκόραρε ο Χάρι Κέιν!

- Ο Τζακ Γκρίλις έχει τις περισσότερες ασίστ και έχει κερδίσει τα περισσότερα φάουλ για την Αγγλία στο Euro. Κι έχει παίξει μόνο 115 λεπτά.

-Από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις του Euro 2020 καταγράφονται από τους Μπαπέ, Μπρούνο Φερνάντες, Γκάρεθ Μπέιλ και Ζοάο Φέλιξ.

-Η Σκωτία συνδέει 2000 περιπτώσεις Covid-19 με τα παιχνίδια του Euro 2020 και με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ. Της δόθηκαν 2600 εισιτήρια για το ματς με την Αγγλία της 18ης Ιουνίου, αλλά χιλιάδες ταξίδεψαν και πολλοί γύρισαν είτε μεταφέροντας τον ιό, είτε υποφέροντας από το COVID-19.

Από αυτούς που ήταν στο Γουέμπλεϊ, 397 βρέθηκαν αργότερα θετικοί, σύμφωνα με τη Δημόσια Υγεία της Σκωτίας.

Τα κριτήρια του φορέα υγείας για τη σύνδεση περιπτώσεων με τη διοργάνωση, περιλαμβάνει όποιον παρακολούθησε αγώνα στο Euro 2020, συμπεριλαμβανομένων αγώνων στο Χάμπντεν Παρκ και στο Γουέμπλεϊ αλλά και από φιλάθλους (Fanzone στη Γκλασκώβη), που είχαν πάρει έγκριση από την Κυβέρνηση να παρακολουθήσουν τα ματς σε παμπ ή σε ιδιωτικές συγκεντρώσεις.

 -Άντε τώρα να βρεις άκρη με την κανονικότητα. Γενικότερα η Σκωτία, σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις έχει αναφέρει 32.000 νέες περιπτώσεις COVID-19 από την έναρξη του τουρνουά στις 11 Ιουνίου. Αλήθεια, ψέματα ή υπερβολές;

-Η φήμη της Βερονίκ Ραμπιό, στις  αντιπαραθέσεις έχει μακρά ιστορία και αυτό το τελευταίο περιστατικό (με τον πατέρα του Μπαπέ) δεν θα εκπλήξει αυτούς που την γνωρίζουν. Μακρύ ιστορικό στους σαματάδες! Από το 2014, στη Παρί Σεν Ζερμέν!

-Τότε περίμενε στο πάρκινγκ τον Λοράν Μπλαν για να τον κατηγορήσει που έβαλε το γιο της στην εφερδρική ομάδα, καλώντας την ασφάλεια… Γράφεται μάλιστα ότι οι υπέρμετρες απαιτήσεις της, ήταν αιτία να χαλάσει η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα. Συμβαίνουν…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News