EURO 2020: Το αποψινό πρόγραμμα… βγάζει νέο ζευγάρι!

Ποδόσφαιρο
EURO 2020: Το αποψινό πρόγραμμα… βγάζει νέο ζευγάρι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κροατία-Ισπανία και Γαλλία-Ελβετία τα δύο σημερινά νοκ-άουτ παιχνίδια

Συμπληρώνεται σιγά-σιγά το… παζλ για την προημιτελική φάση του Euro 2020, αφού σήμερα θα προκύψει ένα ακόμη ζευγάρι.

Κροατία-Ισπανία (19:00) και Γαλλία-Ελβετία (22:00) είναι οι δύο αναμετρήσεις της ημέρας, με τους νικητές να κοντράρονται μεταξύ τους στην «8αδα».

Το σημερινό… μενού δείχνει να έχει φαβορί, όμως ο αποκλεισμός της Ολλανδίας από την Τσεχία, «χτυπάει» το… καμπανάκι για όλους.

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ (Σήμερα, 19:00, «Πάρκεν» Κοπεγχάγη): Η αρχή γίνεται στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης, όπου Κροατία και Ισπανία θα διεκδικήσουν το… εισιτήριο.

Οι «φούριας ρόχας» δυσκολεύτηκαν στον 5ο όμιλο και πήραν την πρόκριση ως δεύτεροι με πέντε βαθμούς. Στα νοκ-άουτ παιχνίδια δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και ο Λουίς Ενρίκε περιμένει από την ομάδα του να δείξει το καλό της πρόσωπο.

Οι Κροάτες από την άλλη, χρειάστηκαν μόλις τέσσερις βαθμούς για να κατακτήσουν την δεύτερη θέση και να προκριθούν από τον 4ο όμιλο. Η απώλεια του Ιβάν Πέρισιτς είναι πάρα πολύ σημαντική για τον Ζλάτκο Ντάλιτς, που θα αναγκαστεί να αναπροσαρμόσει το πλάνο του στη μεσοεπιθετική γραμμή.

ΓΑΛΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ (Σήμερα, 22:00, Νασιονάλ Αρένα Βουκουρέστι): Στο βραδινό παιχνίδι της σημερινής μέρας, η Γαλλία έχει θεωρητικά τον πρώτο λόγο κόντρα στην Ελβετία.

Οι «τρικολόρ» τα βρήκαν… σκούρα στον 6ο όμιλο, μαζί με Γερμανία και Πορτογαλία, όμως πήραν την πρώτη θέση με πέντε βαθμούς. Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ διαθέτει μια τριάδα… φωτιά στην επίθεση, με τους Μπενζεμά, Εμπαπέ και Γκριεζμάν, οι οποίοι θα σηκώσουν το βάρος για το σκοράρισμα.

Στον αντίποδα, η Ελβετία πέρασε στους «16» από το… παράθυρο της 3ης θέσης, με τη συγκομιδή των 4 βαθμών στον 1ο όμιλο της διοργάνωσης. Ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς αναμένεται να παρατάξει μια ομάδα που θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή στα μετόπισθεν και θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» με γρήγορες αντεπιθέσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News