Μοράτα: "Εύχονταν το θάνατο των παιδιών μου"

Ποδόσφαιρο
Μοράτα: "Εύχονταν το θάνατο των παιδιών μου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο διεθνής Ισπανός αποκάλυψε πως δέχθηκε απειλές και προσβολές προς την οικογένειά του

Η Ισπανία προκρίθηκε στη φάση των 16 του Euro 2020, όπου θα αντιμετωπίσει την Κροατία (28/6, 19:00). Ο Άλβαρο Μοράτα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό COPE για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τις ισοπαλίες στα δύο πρώτα παιχνίδια των ομίλων απέναντι σε Σουηδία και Πολωνία.

"Ήμουν για εννέα ώρες χωρίς ύπνο μετά την Πολωνία. Δέχθηκε απειλές, προσβολές προς την οικογένειά μου. Μού έλεγαν ότι εύχονταν θάνατο στα παιδιά μου" κατήγγειλε ο επιθετικός της Ισπανίας, ο οποίος δέχθηκε αρκετή κριτική για την απόδοσή του.

"Είμαι όμως καλά. Ίσως λίγα χρόνια πριν να ήμουν χειρότερα. Καταλαβαίνω την κριτική επειδή δεν σκοράρω. Πρέπει κάποιοι να βρεθούν στη θέση μου, να καταλάβουν πώς είναι να δέχεσαι απειλές" σχολίασε στη συνέχεια ο Μοράτα.

Παράλληλα, ανέφερε πως χρειάστηκε βοήθεια ψυχολόγου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε: "Όταν φτάνω στο ξενοδοχείο απομακρύνω το κινητό μου. Με ενοχλεί που λένε πράγματα για την οικογένειά μου στο γήπεδο. Με βοηθάει πολύ. Είναι ωραίο να σε ακούει κάποιος όταν χρειάζεσαι. Οι συμπαίκτες μου με κοροϊδεύουν, όμως ευτυχώς μπορώ να μιλήσω γι' αυτό μ' εκείνον".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News