Λουκάκου: «Πέρασα δύσκολες στιγμές το 2018, θα τα πω σύντομα»

Απόψεις
Λουκάκου: «Πέρασα δύσκολες στιγμές το 2018, θα τα πω σύντομα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ψυχική του περιπέτεια υγείας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Η στάση του στην κριτική και στη διατροφή. «Ανταλλάσσω την καρμπονάρα και τις πίτσες με σαλάτες και ψάρια»

Ο Ρομελού Λουκάκου αποκάλυψε ότι πέρασε μια πολύ δύσκολη στιγμή το 2018 και υποσχέθηκε ότι θα συζητήσει σύντομα για αυτό το ευαίσθητο θέμα. Ο επιθετικός της Ίντερ απάντησε σε ερωτήσεις που έθεσαν οι οπαδοί του στο Twitter και ήταν ειλικρινής για ορισμένα ψυχικά ζητήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της συναλλαγής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ .

«Πέρασα κάποια ζητήματα το 2018 και θα το συζητήσω σύντομα», έγραψε ο Λουκάκου στο Twitter καθώς ρωτήθηκε από έναν χρήστη πώς αντιμετώπισε τις ψυχικές ασθένειες.

Ερωτηθείς για το πώς διασκεδάζουν οι παίκτες κατά τη διάρκεια του Euro 2020 , ο Λουκάκου αποκάλυψε ότι "παίζουν χαρτιά, NBA, και Call of Duty».

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος χρήστης τον ρώτησε πώς αντιμετώπισε την σκληρή κριτική καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

«Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι η δουλειά μου πίσω από τα παρασκήνια δείχνει τη νοοτροπία μου» απάντησε. «Προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι και το πιο σημαντικό να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Έχοντας οδηγήσει την Ίντερ στον πρώτο τίτλο της Serie A από το 2010, ο Λουκάκου περνά μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του, αφού ενημερώθηκε από τον βοηθό προπονητή του Βελγίου και πρώην επιθετικό Τιερί Ανρί να αλλάξει τη διατροφή του και να χάσει κάποιο βάρος.

Στην Ιταλία επισημαίνουν ότι ο μετασχηματισμός του ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς του διατροφολόγου της Ίντερ Ματέο Πινσέλα, καθώς έχασε επτά κιλά και ανταλλάσσει την καρμπονάρα και τις πίτσες για σαλάτες και ψάρια!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News