Euro 2020: Μεγάλα ματς απόψε με… φόντο την πρόκριση στους «16»

Ποδόσφαιρο
Euro 2020: Μεγάλα ματς απόψε με… φόντο την πρόκριση στους «16»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σημερινό «μενού» περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις

Σπουδαία είναι η αποψινή ημέρα με το πρόγραμμα του EURO 2020 να περιλαμβάνει τέσσερα σπουδαία παιχνίδια για τον 5ο και τον 6ο Όμιλο, παιχνίδια με τα οποία ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων.

Ασφαλώς το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, καθώς μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις κινδυνεύουν να μείνουν εκτός συνέχειας!

Η αρχή γίνεται στις 19:00 με τις δύο αναμετρήσεις για τον 5ο Όμιλο ανάμεσα σε Σλοβακία-Ισπανία και Σουηδία-Πολωνία. Οι Ισπανοί θέλουν οπωσδήποτε νίκη απέναντι στη Σλοβακία, καθώς στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους απέναντι σε Σουηδία και Πολωνία έφεραν ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά η Σλοβακία επωφελείται ακόμα και με ισοπαλία αλλά σε αυτή την περίπτωση μένει έξω η Ισπανία. Στο άλλο παιχνίδι, η Σουηδία δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από τους Πολωνούς και ουσιαστικά με 4 βαθμούς έχει προκριθεί, ενώ η ομάδα του Λεβαντόφσκι με κάθε άλλο αποτέλεσμα πριν της νίκης μένει εκτός πρόκρισης.

Ακόμα όμως μεγαλύτερο είναι το ενδιαφέρον στις αναμετρήσεις που ξεκινούν στις 22:00 για τον 6ο Όμιλο, με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Πορτογαλία και Γαλλία να ξεχωρίζει, καθώς είναι και η… αναβίωση του τελικού της προηγούμενης διοργάνωσης. Η Γαλλία με 4 βαθμούς έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση, σε αντίθεση με την Πορτογαλία που μετά την βαριά ήττα από τη Γερμανία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θέλει έστω μία ισοπαλία. Στο άλλο παιχνίδι, η Γερμανία παίζει με την Ουγγαρία και επίσης της αρκεί μια ισοπαλία για να περάσει, με τους Ούγγρους να ψάχνουν το θαύμα μιας νίκης για να «κλέψουν» εκείνοι το εισιτήριο.

Το αποψινό πρόγραμμα: 

5ος Όμιλος

19:00 Σλοβακία-Ισπανία (ANT1)

19:00 Σουηδία-Πολωνία (MΑΚΕΔΟΝΙΑ)

6ος Όμιλος

22:00 Πορτογαλία -Γαλλία (ΑΝΤ1)

22:00 Γερμανία-Ουγγαρία (MΑΚΕΔΟΝΙΑ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News