Euro 2020: Οι δέκα προκρίσεις και τα σίγουρα ζευγάρια της φάσης των "16"

Ποδόσφαιρο
Euro 2020: Οι δέκα προκρίσεις και τα σίγουρα ζευγάρια της φάσης των "16"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εικόνα της διοργάνωσης μια ημέρα πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων

Τα τέσσερα παιχνίδια της Τετάρτης (Σλοβακία-Ισπανία, Σουηδία-Πολωνία, Πορτογαλία-Γαλλία και Ουγγαρία-Γερμανία) για τον 5ο και τον 6ο Όμιλο, απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του EURO 2020.

Οι 10 ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση είναι: Ιταλία, Ουαλία, Ελβετία (1ος Όμιλος), Βέλγιο, Δανία (2ος Όμιλος), Ολλανδία, Αυστρία (3ος Όμιλος) και Αγγλία, Κροατία, Τσεχία, (4ος Όμιλος). Από τις ομάδες που αγωνίζονται απόψε, σίγουροι είναι η Σουηδία από τον 5ο και η Γαλλία από τον 6ο Όμιλο αλλά από τα αποτελέσματά τους θα κριθεί η κατάταξη στους ομίλους.

Στη μάχη για την 3η θέση, ήδη έχουν προκριθεί Ελβετία και Τσεχία που έχουν από 4 βαθμούς ενώ όποια ομάδα και σήμερα καταφέρει να φτάσει στους 4 βαθμούς θα περάσει στην επόμενη φάση.

Επίσης, δύο είναι τα σίγουρα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί στην φάση των «16» είναι Ιταλία-Αυστρία και Ουαλία-Δανία, ενώ οι υπόλοιπες διασταυρώσεις θα ξεκαθαρίσουν σήμερα, ανάλογα με την κατάταξη των ομάδων και αυτές που θα προκριθούν ως τρίτες από τους ομίλους τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News