Αγγλία-Τσεχία για το καλύτερο πλασάρισμα αφού έχουν ήδη προκριθεί...

Ποδόσφαιρο
Αγγλία-Τσεχία για το καλύτερο πλασάρισμα αφού έχουν ήδη προκριθεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέντρα στις 22.00 στο "Γουέμπλεϊ"...

Στο «Γουέμπλεϊ» πέφτει η αυλαία του 4ου γκρουπ του Euro 2020 πρόκειται να αναμετρηθούν απόψε (22/6, 22:00) οι Τσεχία και Αγγλία, με την πρώτη να είναι η τυπικά γηπεδούχος...

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 1-2 της βαθμολογίας του ομίλου (με τους Τσέχους να υπερτερούν)  έχοντας προκριθεί με τέσσερις πόντους,  (έστω και ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες). Πλέον, στοχεύουν στο καλύτερο πλασάρισμα, που βέβαια θα εξαρτηθεί και από το τι θα γίνει στους ομίλους E και F, με τους οποίους διασταυρώνεται ο δικός τους (αναλυτικά οι διασταυρώσεις πιο κάτω).

Σε ό, τι αφορά τους Τσέχους, την προηγούμενη αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι (1-1, 18/6) με την Κροατία. Από ένα σημείο και μετά, έπαιξαν για να μη χάσουν και το κατάφεραν. Προηγήθηκαν με το τρίτο τέρμα (εκτέλεση πέναλτι στο 37') του Σικ στη διοργάνωση, ο οποίος έχει πετύχει όλα τα γκολ της ομάδας του. Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους δέχτηκαν την ισοφάριση από την ωραία ενέργεια του Πέρισιτς (47') και εν συνεχεία οπισθοχώρησαν.

Σε περίπτωση που η ομάδα του Γιάροσλαβ Σιλχαβί δεν χάσει από την Αγγλία θα τερματίσει  στον όμιλο, ενώ εφόσον δεν τα καταφέρει, τότε θα είναι  εάν η Σκωτία δεν ηττηθεί από την Κροατία και  εάν η τελευταία κερδίσει και ταυτόχρονα καλύψει τη μεταξύ τους διαφορά τερμάτων (στο +3 η Τσεχία).

Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News