Ρωσία- Δανία: Live η εξέλιξη του αγώνα

Ποδόσφαιρο
Ρωσία- Δανία: Live η εξέλιξη του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια είναι τα σενάρια πρόκρισης των δύο ομάδων...

Ρωσία και Δανία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 22:00 στο παιχνίδι του 2ου Ομίλου. Το Βέλγιο έχει το προβάδισμα, Ρωσία και Φινλανδία το καταδιώκουν, ενώ η Δανία έχει ελπίδες ακόμα και για 2η θέση, αν και έχει 0 βαθμούς αυτήν τη στιγμή. Ίσως στον πιο περίπλοκο όμιλο, αναπόφευκτα ένας γηπεδούχος θα έπαιζε εκτός έδρας. Η Ρωσία έφυγε απ' την Αγία Πετρούπολη και ταξίδεψε στην Κοπεγχάγη.

Ο μόνος τρόπος πρόκρισης της Δανίας είναι η νίκη επί της Ρωσίας, αλλά με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Αν νικήσει κι η Φινλανδία δεν ηττηθεί απ' το Βέλγιο, τότε η Δανία θα τερματίσει στην 3η θέση και θα περιμένει εξελίξεις στην κατάταξη των καλύτερων τρίτων. Αν νικήσει κι η Φινλανδία ηττηθεί, τότε θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία μεταξύ Δανίας, Φινλανδίας, Ρωσίας και όλα θα εξαρτηθούν απ' τα σκορ.

Νίκη επί της Δανίας εγγυάται πρόκριση για την ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ. Το ίδιο κι η ισοπαλία, αν δεν νικήσει η Φινλανδία το Βέλγιο. Αν η Φινλανδία επικρατήσει κι η Ρωσία δεν νικήσει, τότε μπορεί να προχωρήσει ως μία από τις καλύτερες τρίτες της διοργάνωσης. Σε περίπτωση ήττας, τότε μπορεί να βρεθεί στην 3η θέση αν χάσει με ένα γκολ διαφορά απ' τη Δανία, αλλά όχι 0-1. Αν ηττηθεί με 0-1, τότε για να τερματίσει στην 3η θέση θέλει η Φινλανδία να ηττηθεί απ' το Βέλγιο με 0-3 ή με τουλάχιστον 4 γκολ διαφορά.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Βέλγιο 6 (5-1)

Ρωσία 3 (1-3)

Φινλανδία 3 (1-1)

Δανία 0 (1-3)

Δείτε live την εξέλιξη του αγώνα: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News