Euro 2020: Τερμάτισε 3η και περιμένει η Ελβετία

Ποδόσφαιρο
Euro 2020: Τερμάτισε 3η και περιμένει η Ελβετία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νίκη με 3-1 επί της Τουρκίας δεν ήταν αρκετή για την απευθείας πρόκριση

 

Οι Ελβετοί έκαναν το καθήκον τους την τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου επικρατώντας 3-1 της Τουρκίας. Ο Σερντάν Σακίρι ήταν το πρόσωπο του αγώνα σκοράροντας δύο γκολ στο 26' και στο 68', ενώ ο το σκορ άνοιξε ο Σεφέροβιτς στο 6'. Οι Τούρκοι πέτυχαν ένα γκολ με τον Καχβετσί στο 62'.

Πλέον, η Ελβετία τερμάτισε στην 3η θέση και περιμένει τι θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια του Euro 2020 στη φάση των ομίλων, για να μάθει αν προκρίθηκε στην επόμενη φάση ως μία απ' τις καλύτερες τρίτες. Στην κορυφή του ομίλου τερμάτισε με 9 πόντους η Ιταλία.

Στη 2η θέση η Ουαλία με 4 πόντους, υπερισχύοντας στη διαφορά των γκολ των Ελβετών, ενώ ουραγός με μηδέν πόντους ολοκλήρωσε το τουρνουά η Τουρκία.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Ζόμερ, Βίντμερ (90' Εμπάμπου), Ελβέντι, Ακάντζι, Εμπολό (86' Μεχμέντι), Φρόιλερ, Σεφέροβιτς (75' Γκαβράνοβιτς), Τζάκα, Ροντρίγκες, Ζούμπερ (85' Μπενίτο), Σακίρι (76' Βάργκας).

ΤΟΥΡΚΙΑ: Τσακίρ, Τσελίκ, Ντεμιράλ, Σογιούντσου, Τουφάν (63' Γιαζίτσι), Ουντέρ (80' Κάραμαν), Τσαλχάνογλου (86' Τοκούζ), Γιλμάζ, Καχβετσί (80' Κοκτσού), Αϊχάν (63' Γιοκούσλου), Μούλντουρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News