Euro 2020: Η Γερμανία 4-2 την Πορτογαλία, χαμός στον 6ο Όμιλο

Ποδόσφαιρο
Euro 2020: Η Γερμανία 4-2 την Πορτογαλία, χαμός στον 6ο Όμιλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακό παιχνίδι στο Μόναχο, με την Πορτογαλία να σημειώνει δύο αυτογκόλ1

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στο Μόναχο, με την Πορτογαλία να προηγείται στο σκορ αλλά η Γερμανία να κάνει την ανατροπή αρχικά με δύο αυτογκόλ και στο β’ ημίχρονο να φτάνει τελικά στην επικράτηση με 4-2.

Πλέον μετά και την ισοπαλία 1-1 μεταξύ Ουγγαρίας-Γαλλίας, στον 6ο όμιλο όλα είναι ανοιχτά μέχρι και το φινάλε, με τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής να είναι Ουγγαρία-Γερμανία και Πορτογαλία-Γαλλία και όλες οι ομάδες είναι στο κόλπο της πρόκρισης!

Τα "πάντσερ" δεν επηρεάστηκαν από το προβάδισμα που έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Πορτογαλία στο 15ο λεπτό και απάντησαν με τέσσερα τέρματα.

Τα αυτογκόλ των Ντίας και Γκερέιρο ήταν αρκετά για να ανατρέψουν το σκορ οι Γερμανοί πριν το ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο χτύπησαν ξανά με τον Χάβερτς στο 50ο λεπτό και τον Γκόζενς στο 60ο για το 4-1. Ωστοσο ο Ζοτα στο 67ο λεπτό μείωσε σε 4-2 για την Πορτογαλία, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ αφού στο υπόλοιπο του αγώνα δεν άλλαξε κάτι.

Οι Γερμανοί μπαίνουν για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης, έχουν 3 βαθμούς όσους και η Πορτογαλία αλλά υπερτερούν στη μεταξύ τους ισοβαθμία, με την Γαλλία να είναι πρώτη με 4 βαθμούς και η Ουγγαρία τελευταία με 1 βαθμό στον 6ο όμιλο.

H Πορτογαλία είναι η δεύτερη φορά που δέχεται τεσσάρα σε μεγάλη διοργάνωση, με την προηγούμενη να είναι και πάλι από τη Γερμανία στο Μουντιάλ του 2014. Επίσης, έγιναν οι μοναδικοί πρωταθλητές Ευρώπης που στο αμέσως επόμενο τουρνουά δέχονται τέσσερα γκολ. Και σα να μην έφταναν όλ' αυτά, θα πέσουν τώρα πάνω στην παγκόσμια πρωταθλήτρια και πραγματικά μηχανή, Γαλλία.

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Σεμέδο, Ρούμπεν Ντίας, Πέπε, Γκερέιρο, Μπερνάρντο Σίλβα (46' Ρενάτο Σάντσες), Καρβάλιο (58' Ράφα Σίλβα), Ντανίλο, Ζότα (83' Αντρέ Σίλβα), Μπρούνο Φερνάντες (64' Ζοάο Μουτίνιο), Ρονάλντο

Γερμανία (Γιόαχιμ Λεβ): Νόιερ, Γκίντερ, Χούμελς (62' Τσαν), Ρούντιγκερ, Κίμιχ, Γκόσενς (62' Χάλστενμπεργκ), Γκουντογκάν (74' Ζίλε), Κρόος, Χάβερτς (73' Γκορέτσκα), Μίλερ, Γκνάμπρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News