Εuro 2020: Ντέρμπι και μονομαχίες πρόκρισης

Ποδόσφαιρο
Εuro 2020: Ντέρμπι και μονομαχίες πρόκρισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχωρίζει σήμερα η μονομαχία της Πορτογαλίας με τη Γερμανία στον όμιλο του θανάτου

Η κορύφωση της 2ης αγωνιστικής και το ξεκίνημα των τελευταίων αγώνων στους ομίλους του Euro φέρνουν ένα άκρως συναρπαστικό σαββατοκύριακο στο Euro 2020, με πέντε παιχνίδια όπου δεν απουσιάζουν και τα μεγάλα ντέρμπι, με κορυφαίο ασφαλώς αυτό που θα γίνει σήμερα στις 19:00 στο Μόναχο, ανάμεσα στην Γερμανία και την Πορτογαλία.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα γίνονται τα τελευταία παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής και η αρχή γίνεται με τον 6ο Όμιλο, τον όμιλο του θανάτου, όπως έχει χαρακτηριστεί. Η αρχή γίνεται στις 16:00 με την αναμέτρηση της Ουγγαρίας με τη Γαλλία, με τους Ούγγρους να είναι και πάλι γηπεδούχοι παίζοντας στο «Φέρεντς Πούσκας» της Βουδαπέστης, το μοναδικό στάδιο του EURO με πληρότητα 100%! Ξεκάθαρο φαβορί είναι η Γαλλία με όλα της τα αστέρια στη σύνθεσή της, όμως η Ουγγαρία με τον κόσμο στο πλευρό της, θέλει οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα για να μείνει ζωντανή για την πρόκριση, παλεύοντας το ματς, όπως έγινε και στην πρεμιέρα της με την Πορτογαλία, όπου έδωσε μεγάλη μάχη αλλά δέχτηκε τα γκολ στο τέλος.

Στις 19:00 ακολουθεί για τον ίδιο όμιλο το μεγάλο ντέρμπι του διημέρου ανάμεσα σε Πορτογαλία και Γερμανία, επί γερμανικού εδάφους και συγκεκριμένα στην «Αλιάνζ Αρίνα» του Μονάχου. Η ομάδα του Σάντος πήρε το δύσκολο τρίποντο στην Βουδαπέστη και έχει καλό ταμείο σε αντίθεση με τους Γερμανούς που θα παίξουν υπό πίεση σε αυτό τον τελικό μετά την ήττα από την Γαλλία.

Το αποψινό πρόγραμμα κλείνει στις 22:00 με ένα ακόμα σπουδαίο παιχνίδι για τον 5o Όμιλο ανάμεσα σε Ισπανία και Πολωνία. Ένα ματς που θα γίνει στη Σεβίλλη και είναι καθοριστικό καθώς μετά τις απώλειες των πρώτων αγώνων που είχαν, ο χαμένος θα βρεθεί… φάτσα με τον αποκλεισμό.

Αύριο ξεκινά η 3η αγωνιστική, με τα δύο παιχνίδια του 1ου Όμιλου σε σέντρα στις 19:00. Στο «Ολίμπικο» της Ρώμης η εντυπωσιακή στη διοργάνωση Ιταλία αντιμετωπίζει την Ουαλία και αυτό το ματς θα κρίνει την πρωτιά, με τους Ιταλούς να έχουν προκριθεί στους «16» και τους Ουαλούς να κινδυνεύουν μόνο μα δική τους ήττα και παράλληλα νίκη της Ελβετίας επί της Τουρκίας με πολλά γκολ. Το Ελβετία-Τουρκία που θα γίνει στο «Μπακού» θα κρίνει την ομάδα που θα πάει νωρίτερα σπίτι της, με τους Τούρκους να είναι σε πιο μειονεκτική θέση… Το πρόγραμμα:

16:00      Ουγγαρία-Γαλλία

19:00      Πορτογαλία-Γερμανία

22:00      Ισπανία-Πολωνία

19:00      Ιταλία-Ουαλία

19:00      Ελβετία-Τουρκία

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News