«Θα προτιμούσα να είμαι σαν τον Ρονάλντο, από Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας»

Απόψεις
«Θα προτιμούσα να είμαι σαν τον Ρονάλντο, από Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μάρκους Ράσφορντ δεν ακολουθεί τις εκκλήσεις του κόσμου και του Μπάρακ Ομπάμα να θέσει πολιτική υποψηφιότητα και να αντικαταστήσει τον Μπόρις Τζόνσον, μετά το σπουδαίο φιλανθρωπικό του έργο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το αστέρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να επικεντρώνεται στο να πάει το παιχνίδι του στο επόμενο επίπεδο παρά τα υψηλά αξιώματα μακριά από το ποδόσφαιρο Δεν έχει άδικο ο Μάρκους Ράσφορντ. Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, ούτε που το σκέπτεται.

«Θα προτιμούσα να είμαι σαν τον Ρονάλντο από τον επόμενο πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας», δήλωσε με απόλυτη ευκρίνεια!

Η πρόσφατη φιλανθρωπική δουλειά του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με επίκεντρο τη σίτιση παιδιών από φτωχότερα κοινωνικά στρώματα, οδήγησε σε εκκλήσεις προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για πολιτικό αξίωμα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρόσφατα συναντήθηκε διαδικτυακά με τον Μπαράκ Ομπάμα , αφού ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών άκουσε για το κοινωνικό του έργο εκτός ποδοσφαίρου, αλλά ο Ράσφορντ απέκλεισε ενδεχομένως να... αντικαταστήσει τον Μπόρις Τζόνσον στο ανώτατο αξίωμα στην πολιτική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News