Euro 2020: Ποινή μιας αγωνιστικής στον Αρναούτοβιτς

Ποδόσφαιρο
Euro 2020: Ποινή μιας αγωνιστικής στον Αρναούτοβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τιμωρία για τον επιθετικό της Αυστρίας επειδή έβρισε χυδαία τον Αλιόσκι

Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής, μετά από τη χυδαία εξύβριση κατά της μητέρας του Αλιόσκι, όπως ανέφεραν ΜΜΕ της Σερβίας, στην αναμέτρηση της Αυστρίας με τη Βόρεια Μακεδονία για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2020. 

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και αμέσως μετά επιτέθηκε φραστικά κατά του αντιπάλου του, με τον αρχηγός της Αυστρίας, Νταβίντ Αλάμπα να του πιάνει το στόμα, προκειμένου να τον κάνει να σταματήσει να βρίζει τον αντίπαλό του.

Ο επιθετικός της Σανγκάι Πόρτ, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανέβασε ένα insta story με το οποίο απολογήθηκε προς όλους τους φίλους και κυρίως προς τον Αλιόσκι, τονίζοντας ότι δεν είναι ρατσιστής, ενώ έχει πολλούς φίλους από την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA προχώρησε σε έρευνα του συμβάντος χθες (15/06) και σήμερα ανακοίνωσε την ποινή, τιμωρώντας με μια αγωνιστική, με αποτέλεσμα να χάνει την αναμέτρηση με την Ολλανδία για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων, ενώ αν επαναλάβει τη συγκεκριμένη παράβαση θα τιμωρηθεί πιο σοβαρά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News