Κιάερ και Σμάιχελ πήγαν στον Έρικσεν και τον είδαν να χαμογελάει!

Ποδόσφαιρο
Κιάερ και Σμάιχελ πήγαν στον Έρικσεν και τον είδαν να χαμογελάει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αξίζει να σημειωθεί πως έξω από το νοσοκομείο δημιουργήθηκε ένα γκράφιτι σε τοίχο με το όνομα του Έρικσεν, με το εξής μήνυμα στα δανέζικα: "Ένας για όλους, όλοι για έναν"...

H συγκίνηση είναι δεδομένη πλέον όταν γίνεται λόγος για τον Κρίστιαν Έρικσεν...

Συγκινητικές είναι και οι μαρτυρίες δύο συμπαικτών του, που τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο, αυτές των Σίμον Κιάερ και Κάσπερ Σμάιχελ. "Ήταν πραγματικά ωραίο να τον βλέπω να χαμογελάει.

Ήταν μία μεγάλη εμπειρία που με βοήθησε πολύ. Γνωρίζω τη γυναίκα και τα παιδιά του, είναι τρελή όλη αυτή η κατάσταση. Είμαι υπερήφανος που έχω τον Κιάερ για αρχηγό, δεν μου εκπλήσσει αυτό που έκανε που έτρεξε αμέσως να βοηθήσει τον Κρίστιαν.

Ο Σίμον και ο Κρίστιαν περνούν πολύ χρόνο μαζί στο Μιλάνο. Το σημαντικότερο είναι πως είναι καλά στην υγεία του", είπε ο Σμάιχελ, ενώ ο Χιέμπιεργκ πρόσθεσε με δικές του δηλώσεις για τον Έρικσεν: "Με τον τρόπο του μας είπε ότι θα πρέπει να σκεφτόμαστε το ματς της Πέμπτης με το Βέλγιο. Αυτό σημαίνει πάρα πολλά".

Αξίζει να σημειωθεί πως έξω από το νοσοκομείο δημιουργήθηκε ένα γκράφιτι σε τοίχο με το όνομα του Έρικσεν, με το εξής μήνυμα στα δανέζικα: "Ένας για όλους, όλοι για έναν".

Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News