Κριστιάνο Ρονάλντο: «Στο μυαλό μου είναι σαν να παίζω στο πρώτο μου Euro»!

Ποδόσφαιρο
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Στο μυαλό μου είναι σαν να παίζω στο πρώτο μου Euro»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνέντευξη του Κριστιάνο για την πρεμιέρα, την εξέλιξη του στο ποδόσφαιρο με την ηλικία αλλά και το αν φύγει από τη Γιουβέντους: «Παίζω στο υψηλότερο επίπεδο για 18 χρόνια, και αυτό καν δεν με ενοχλεί».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε μπροστά στα ΜΜΕ για να συζητήσει όλα τα θέματα για την Εθνική Πορτογαλίας πριν από την αυριανή πρεμιέρα της για το Εuro 2020, αλλά σε ένα σημείο ρωτήθηκε πιεστικά για το μέλλον του, σε επίπεδο συλλόγου.

Υπάρχουν πολλές αναφορές που συνδέουν τον Κριστιάνο με την απομάκρυνσή του από τη Γιουβέντους αυτό το καλοκαίρι, αλλά ο ίδιος κατέστησε σαφές ότι αυτές οι φήμες δεν χρειάζεται να αντιμετωπιστούν αυτή τη στιγμή.

«Παίζω στο υψηλότερο επίπεδο για 18 χρόνια, και αυτό καν δεν με ενοχλεί», είπε ο Κριστιάνο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που τον επηρεάζουν.

«Ό, τι κι αν συμβεί, θα είναι το καλύτερο. Ανεξάρτητα από το αν θα μείνω [στη Γιουβέντους ] ή θα φύγω, αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή», είπε και τόνισε με έμφαση:

«Είμαι επικεντρωμένος στην εθνική μου ομάδα, γιατί δεν παίζεις καθημερινά ένα Euro. Είναι το πέμπτο Ευρωπαϊκό μου Πρωτάθλημα, αλλά στο μυαλό μου είναι σαν να είναι το πρώτο μου».

Η Πορτογαλία κέρδισε το Euro 2016 αφού νίκησε τη Γαλλία στον τελικό, οπότε ποιες είναι οι ομοιότητες που μπορεί να υπάρχουν, μεταξύ εκείνης  της ομάδας και αυτής που θα κάνει το ντεμπούτο της στο Euro 2020 ;

«Είμαστε νεότερη ομάδα από ό, τι το 2016», σημείωσε ο Κριστιάνο. «Μόνο η διοργάνωση θα πει εάν είμαστε καλύτεροι ή χειρότεροι από το 2016. Σε προσωπικό επίπεδο, δεν είμαι ο ίδιος παίκτης που ήμουν πριν από δέκα χρόνια».

Η μακροημέρευση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο υψηλότερο επίπεδο είναι αξιοσημείωτη, αλλά το αφήνει ν απέσει κάτω με τον τρόπο με τον οποίο έχει εξελιχθεί ως παίκτης με την ηλικία.

«Έχω εξελιχθεί από την ηλικία των 18 έως 36 ετών. Έχω προσαρμοστεί καλά όλα αυτά τα χρόνια»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News