Euro - φαβορί των «Ειδικών», δόξα και έπαθλα στο τένις με Τσιτσιπά

Απόψεις
Euro - φαβορί των «Ειδικών», δόξα και έπαθλα στο τένις με Τσιτσιπά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία- Πορτογαλία 3-4 στις προβλέψεις – Τα εμβόλια μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο Εuro; - Τα στοιχεία ATP Tour για τις αμοιβές του Έλληνα σταρ και οι Πρέσπες που καλύπτουν το FFM και τον ήλιο της Βεργίνας…

Η Γαλλία. Έχει τόσους πολλούς φανταστικούς παίκτες. Διαθέτει σούπερ σταρ και τον Κίλιαν Μπαπέ που είναι ικανός να αντιμετωπίσει αυτό το τουρνουά σαν να είναι η παιδική χαρά του. Θα είναι μια εκπληκτική διοργάνωση με τόσες πολλές κορυφαίες ομάδες σε αυτό το Euro - όπως οι τέσσερις που έφτασαν στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, συν την Ολλανδία και την Ιταλία.

Η Πορτογαλία. Έχει εξαιρετικούς παίκτες που είναι εθισμένοι να κερδίζουν τουρνουά. Ομάδα που πρέπει να νικήσει. Κυρίως λόγω των Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπρούνο Φερνάντες και Ρούμπεν Ντίας. Ο καθένας θα διαδραματίζει κεντρικό ρόλο. Έχουν ό, τι χρειάζεται για να διατηρήσουν τον τίτλο τους. Έχοντας καλούς επιθετικούς παίκτες και τον καλύτερο κεντρικό αμυντικό στην Αγγλία στον Ρούμπεν Ντίας.

To ρεζουμέ το εκτιμήσεων επτά ειδικών στο «Sportmail» με σκορ 3-4 υπέρ των Πορτογάλων!

Δόξα και Χρήμα στο Τέννις

-Το τένις εκτοξεύεται από τον Τσιτσιπά και ταιριάζει πολύ ως σπορ στην Ελλάδα τη χώρα του ήλιου. Ας οργανωθούν σωστά για την επόμενη μέρα, που θα θυμίζει Γκάλη και μπάσκετ...

-Πολλοί ρωτάνε για τα χρηματικά έπαθλα. Η πρόκριση στους «4» του Παρισιού, απέφερε τον Έλληνα σταρ, 375.000 ευρώ. Ο φιναλίστ του Roland Garros θα εισπράξει 750.000 ευρώ, ενώ αν κερδίσει το τουρνουά θα πάρει διπλάσιο το ίδιο ποσό. Οι διοργανωτές δίνουν φέτος 1,4 εκατομμύριο ευρώ σε όποιον κατακτήσει το grand slam.

-Βάσει των στοιχείων του ATP Tour ο Τσιτσιπάς (νο 5 στην κατάταξη) έχει κερδίσει μέχρι την 31η Μάιου 2021 14.136.302 δολάρια (ως Prize Money) συνολικά στην επαγγελματική καριέρα του από το 2016. Τα 1.558.367 δολάρια από αυτά, έχουν προέλθει από τις ως τώρα συμμετοχές του, στο πρώτο πεντάμηνο του έτους.

Τo Euro 2020 με ή χωρίς εμβόλια!

-Έπρεπε να περιμένουμε έναν επιπλέον χρόνο, αλλά το Euro επιτέλους είναι εδώ, αλλά, δεν αποκλείεται να κριθεί στα κρούσματα του κορωνοϊού ή στις παρενέργειες των εμβολίων…

-Τα περιστατικά ποδοσφαιριστών όπως των Μπούσκετς - Γιορέντε στην Ισπανία και του Κουλουσέφσκι στην Σουηδία κρατούν το δείκτη της ανησυχίας… Η UEFA δεν τήρησε ενιαία πολιτική στο φαινόμενο κατά του covid-19 και στους εμβολιασμούς. Έτσι…

-Η Εθνική Αγγλίας κατεβαίνει ανεμβολίαστη. Στο Βέλγιο άλλοι έκαναν εμβόλιο, άλλοι όχι, φοβούμενοι τις παρενέργειες στην απόδοσή τους. Προαιρετικά τα εμβόλια  για Γάλλους και Ελβετούς , όχι όμως για τους Πορτογάλους που έκαναν τη βελόνα μέσω Ομοσπονδίας.

-Στην Πολωνία ο εμβολιασμός ήταν καθολικός, ενώ στην Ολλανδία αρκετοί αρνήθηκαν το εμβόλιο με αποτέλεσμα ο γκολκίπερ Σίλεσεν να νοσήσει και να χάσει το τουρνουά.

-Στην Αυστρία, ο γιατρός της Εθνικής, Μίκαελ Φίλντερ, συμβούλεψε τους παίκτες να μην εμβολιαστούν κοντά στο Euro, για να μην υποστούν παρενέργειες. Κάποιοι όμως έκαναν εμβόλιο από τις ομάδες τους.

-Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Έκανες εμβόλιο, φοβάσαι τις παρενέργειες. Δεν έκανες, τρέμεις το κρούσμα…

Πρέσπες και άλλα…

-Ας φάνε πολλές Πρέσπες τώρα οι υπέρμαχοι, με την ένδειξη FFM (Football Federation of Macedonia)  και τον ήλιο της Βεργίνας στη φανέλα των Σκοπιανών.

-Ευτυχώς ο Ζαγοράκης αντέδρασε αμέσως: «Τρέχω αμέσως στην UEFA. Πρόκειται για αδιανόητη πρόκληση. Η ΕΠΟ θα παρέμβει δυναμικά». Ξέρεις, υπάρχει και η παροιμία που την ξέρουν καλά οι Σκοπιανοί: «Πες, πες, πες, στο τέλος κάτι θα μείνει...»

-Σώθηκε... το πρωτάθλημα από τον Αλαφούζο και τη Super League TV που προτείνει. Όπως σώθηκε πέρυσι ο Παναθηναϊκός με το PaoTV κι ο Ιβάν Σαββίδης το PaokTV... Η κεντρική διαχείριση απαιτεί σοβαρότητα και όχι φλούδες, για να επιτευχθεί...

- Copa America: Στη Βραζιλία και με… βούλα δικαστηρίου...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News